Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka z růžičkové kapusty
Smažený sýr bez smažení
Kávěnky
Hrníčkové knedlíky
Mufínky
Rafaelo IV.
Pomazánka z uzeného masa
Jogurtový koláč s tvarohem
Nutela (DUKAN)
Cuketové placky
Klasické lečo
Domácí kečup
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cuketové bramboráky
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestková povidla bez míchání