Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Jednoduchá brokolicová polévka
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Medovník s čokoládou
Meruňková zmrzlina
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Tikka masala
Kremrole paní Čermákové
Ořechové řezy s polevou z remosky
Cuketové placky
Klasické lečo
Domácí kečup
Švestkové knedlíky z bramborového…
Švestková povidla bez míchání
Cuketové bramboráky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí