Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené těstoviny s vepřovkou
Jogurtový dort s jahodami
Cuketo-kokosový zákusek
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Jogurtové knedlíčky s jahodovou…
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Domácí kandovaný zázvor
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Smažené nudle s krůtím masem
Noky se špenátem a ricottou
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Rozlítaný ptáček
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Dort Míša
Brokolicová polévka se sýrem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink