Předehřejte gril v troubě. Sýr nakrájejte na kostičky, rozložte do zapékací formy a posypte nastrouhanou kůrou z citronu a lístky tymiánu, osolte, opepřete a asi 10 minut zapékejte. Zeleninu a avokádo oloupejte a pokrájejte, zakapejte zálivkou z citronové šťávy, oleje, medu, soli a pepře, promíchejte s pečeným sýrem, rozinkami a bazalkou a ihned podávejte.
rada bych vedela vasi zkusenost, jedna se mi o loupani avokata, sloupavani, ne lzickou vyjmuti, a pak lze li avokado konzumovat i se slupkou, neni-li nejak skodliva. zkousela jsemjej jist se slupkou, tak jako salatovouokurku, avokado ma velmi tenkou a jemnou slupku, chvi vedet vas nazor dekuji. pokud je i pevnejsi plod tvrdsi lepe se i kraji . diky N
rada bych vedela vasi zkusenost, jedna se mi o loupani avokata, sloupavani, ne lzickou vyjmuti, a pak lze li avokado konzumovat i se slupkou, neni-li nejak skodliva. zkousela jsemjej jist se slupkou, tak jako salatovouokurku, avokado ma velmi tenkou a jemnou slupku, chvi vedet vas nazor dekuji. pokud je i pevnejsi plod tvrdsi lepe se i kraji . diky N