Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Káťa
|23. 9. 2014 19:25
tak to se teda omlouvám, ale tohle rozhodně nezkoušejte, je to šílený těsto, vyhodila jsem to ještě teplý z trouby rovnou do koše....
Káťa
|23. 9. 2014 19:24
tak to se teda omlouvám, ale tohle rozhodně nezkoušejte, je to šílený těsto, vyhodila jsem to ještě teplý z trouby rovnou do koše....
casino
|15. 4. 2012 21:55
No, másla bych dal 100g a 3 vajíčka..., CELÁ!
Iva
|12. 8. 2011 18:25
Je to dobrý recept. I když nechávám trochu mouky navíc ještě na vál a trochu to tím zahuštuji. Pak to jde dobře balit.
Jaroslava Oumarová
|13. 3. 2007 17:17
Mně se to, Evo, nezdá být špatný recept. Když spočítáte tekutiny, vychází to na 400 g mouky skoro jako Vám. Vy místo jednoho dl mléka máte vaječné bílky, to je celý rozdíl. Takže podle mne z toho jdou knedlíky udělat úplně normálně.
Eva Mlýnská
|13. 3. 2007 14:28
Tohle se na mne nezlobte, ale mohl napsat někdo, kdo ještě odpalované těsto neviděl. Toho umělce co do toho zamotá ovoce obdivuji. Když na knedlíky tak se odpálí polovina mouky a druhá polovina se zapracuje na vále. Na 400 g mouky stačí 4 dcl mléka a 2 celá vajíčka.