Lahodný kozí sýr můžete ochutit voňavými bylinkami – petrželkou a pažitkou. Ze sýra vytvořte kuličky, které můžete ještě ozvláštnit obalením v opražených oříškách nebo třeba sladké paprice.
RADA: Podívejte se které bylinky je vhodné použít během vaření a které před servírováním.
RADA: Jak najemno nasekat ořechy?
Obalovaný kozí sýr
Kozí sýr s pažitkou a pošírovaným…
Kozí sýr s medem a datlemi
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Léčivý sirup z jitrocele
Velikonoční mazanec bez vajec
Kuskus na čínský způsob
Cizrnový salát s restovanou paprikou
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Babiččina zbojnická pečeně
Kávový dort s kávovou šlehačkou
Jednoduchý obrácený koláč s ovocem
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Středomořská čočková polévka
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros