Lahodný kozí sýr můžete ochutit voňavými bylinkami – petrželkou a pažitkou. Ze sýra vytvořte kuličky, které můžete ještě ozvláštnit obalením v opražených oříškách nebo třeba sladké paprice.
RADA: Podívejte se které bylinky je vhodné použít během vaření a které před servírováním.
RADA: Jak najemno nasekat ořechy?
Obalovaný kozí sýr
Kozí sýr s pažitkou a pošírovaným…
Kozí sýr s medem a datlemi
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízové víno II.
Bramborové šišky na slano
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Cheesecake IV.
Brokolicovo-cuketová krémová polévka
Spaghetti con polpettini
Mrkvovo-medový koláč s pomerančem
Jidáše - sádlové
Minestrone
Chlebová polévka
Trhané vepřové
Čokoládová buchta z cukety
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…