Lahodný kozí sýr můžete ochutit voňavými bylinkami – petrželkou a pažitkou. Ze sýra vytvořte kuličky, které můžete ještě ozvláštnit obalením v opražených oříškách nebo třeba sladké paprice.
RADA: Podívejte se které bylinky je vhodné použít během vaření a které před servírováním.
RADA: Jak najemno nasekat ořechy?
Obalovaný kozí sýr
Kozí sýr s pažitkou a pošírovaným…
Kozí sýr s medem a datlemi
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po mlynářsku
Kotlíkový guláš II.
Krevety středozemí
Karamelové oplatkové řezy
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Hovězí kližka ala španělský ptáček
Dušené zelí - zadělávané
Kuře / králík na zelenině (nejen) z…
Telecí roláda s jablky, hrozny a…
Vepřové výpečky se špenátem a…
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…