Lahodný kozí sýr můžete ochutit voňavými bylinkami – petrželkou a pažitkou. Ze sýra vytvořte kuličky, které můžete ještě ozvláštnit obalením v opražených oříškách nebo třeba sladké paprice.
RADA: Podívejte se které bylinky je vhodné použít během vaření a které před servírováním.
RADA: Jak najemno nasekat ořechy?
Obalovaný kozí sýr
Kozí sýr s pažitkou a pošírovaným…
Kozí sýr s medem a datlemi
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Australská čokoládová buchta z…
Pomazánka křenová a česneková
Rychlé kuřecí nudličky
Levná a rychlá bábovka
Špagety s kuřecím masem, žampiony a…
Rigatoni s chřestem
Cuketové špekáčky
Dukátové buchtičky s krémem
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Mexický těstovinový salát
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Focaccia
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem