Lahodný kozí sýr můžete ochutit voňavými bylinkami – petrželkou a pažitkou. Ze sýra vytvořte kuličky, které můžete ještě ozvláštnit obalením v opražených oříškách nebo třeba sladké paprice.
RADA: Podívejte se které bylinky je vhodné použít během vaření a které před servírováním.
RADA: Jak najemno nasekat ořechy?
Obalovaný kozí sýr
Kozí sýr s pažitkou a pošírovaným…
Kozí sýr s medem a datlemi
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené rybí filety
Ořechová bábovka III.
Zavařená kapie
Tvarohová pomazánka s tuňákem
Smažené cibulky
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Hovězí kližka ala španělský ptáček
Italské Tiramisu (Florencie)
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodové knedlíky raz dva
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Třešňový koláč s tvarohem