Lahodný kozí sýr můžete ochutit voňavými bylinkami – petrželkou a pažitkou. Ze sýra vytvořte kuličky, které můžete ještě ozvláštnit obalením v opražených oříškách nebo třeba sladké paprice.
RADA: Podívejte se které bylinky je vhodné použít během vaření a které před servírováním.
RADA: Jak najemno nasekat ořechy?
Obalovaný kozí sýr
Kozí sýr s pažitkou a pošírovaným…
Kozí sýr s medem a datlemi
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová krkovice se šlehačkou
Šopský salát jinak
Ivetčin kynutý knedlík
Jahodové řezy z Galaretky
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Domácí kuřecí paštika
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Cibulová polévka podle Marušky
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem
Aperol Spritz
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger