Vyklepeme tvaroh do hluboké mísy a mícháme v jednom směru dřevěnou vařečkou - přidáváme olej po lžičce než se vytvoří majonéza - nebo to hodíme do mixéru :-). Ochutíme a můžeme použít na chlebíčky místo pomazánky, obzvlášť se mi osvědčila pod zeleninou (rajčátka, papriky, okurky) nebo pod rybičky, kyselé okurky, vařená vejce.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Airan
|20. 11. 2005 12:11
Jani, urcite zamichat v robotu - setri to cas a neboli ruka:-)) Ja podala tetin recept jak mi to popsala...taky je to uz prez 30let:-))
Jana Han
|19. 11. 2005 17:44
Ja nekdy micham majonezu s bilym jogurtem nebo hustou zakysanou smetanou, do salatu je to vynikajici. Jeste neco, nesel by ten tvaroh michat v robotu? urcite by se dosahlo, s pouzitim toho oleje, krasne hladke majonezy. Tento recept urcite vyzkousim, je to dobry "figl". Diky Airan.
Airan Novakova
|19. 11. 2005 17:08
Je to recept me tety, vymyslela si to sama, protoze jeji manzel nesnasel majonezu ze syrovych vajec. Ja osobne mam nejradeji zlaty stred - micham majonezu s tvarohem abych ji odlehcila:-))