Dobrý recept! Jen jsem neodhadl ten objem. takže mám trošku šišounka :-)) !!!
To není podobný recept Pavlo. V tom mém převažují sypké suroviny, ten druhý jich má naopak minimum. Na piškotový dort je potřeba troubu trochu předehřát (stupně nedokážu odhadnout, moje trouba je neuvádí, ale péci mírně, aby se korpus propekl (tenký plát se naopak peče rychle, aby se nevysušil). Dort je upečený, když se Vám prst neboří do těsta a těsto je pružné. Nebo když vbodnete špejli, která zůstane po vytažení čistá. Trvá to asiu půl až třičtvrtě hodiny. Záleží na troubě.
Podobny recept na piskotovy dort je rovnez uveden pod hlavickou 1,2,3-nejlepsi dort. V tom receptu se uvadi pomer vajec, mouky a cukru, takze si jej kazdy muze uzpusobit podle toho jak velky dort chce udelat (kolik vajec chce pouzit). Velmi bych ocenila kdyby byla u receptu uvedena teplota trouby a delka peceni.