Z hovězího masa dělala moje babička. Bylo to skvělé.
mnamka mamka je děla vždy na štědrý večer :-))
Chtěla bych se zeptat jak dlouho se to dělá? Stupně:)
Výborné a jednoduché. S lečem nám to moc nechutnalo, už tu podobný recept je ;-), takto je to akurát .
vznikající recept dávám velkou 1 :-\
dneska jdu na to :)))
lečo nažeru pleško
Zkuste kromě slaniny přidat směs zeleniny jako na lečo - je ty výborné, maso natáhne chuť ze zeleniny a je to moc dobré. Simča S.
Já slaninu nedávám, ale přidám pórek a papriku. jinak postup stejný. Jsou to moje oblíbené. Dávám 1*
Chystám se je udělat se šťouchanými brambory s cibulkou a slaninou. Naservírované do soudečku a obložené zeleninou. Je to sice kalorická bomba ,ale vypadá to a chutná skvěle. Byli jsme na Šumavě a tam v jedné restauraci měli jako přílohu z brambor jenom šťouchané brambory a lepenici, a byla to dobrá změna.
Tyto řízky dělám z hovězího masa.Naskládám nastojato do pekáče a prosypu cibulí a slaninou.Při pečení vznikne výborná šťávička.Nejraději máme s bramborovou kaší přelitou šťávou a posypanou upečenou cibulkou a slaninou.
Tyhle řízky jsou vynikající, dělám je z vepř. kýty a potírám česnekem . Do pekáče skládám naspod anglickou, maso, hodně cibule a nahoru anglickou. Dobrý recept dávám 1.
Tento recept také dělám, jen místo hořčice potírám řízky utřeným česnekem, je to výborné!
Tento recept dělám z kuřecího masa. Prokládám ještě cibuli nakrájenou na kolečka a červenou kapií.Jana