• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Obrácené řízky
Napište svůj komentář k receptu

Obrácené řízky

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 110
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obrácené řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek (může být i vepřový nebo krůtí)
    • pepř mletý
    • hořčice
    • olej
    • strouhanka
    • 2
      ks vejce
    • pažitka sekaná, nebo petrželka
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet. Potom obalíme ve strouhance. Strouhanku rukou lehce do řízků po obou stranách zatlačíme. Vejce rozšleháme se sekanou zelenou natí a namočíme do nich po obou stranách řízky a ihned je smažíme na oleji. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Obrácené řízky podle tchýně

Obrácené řízky podle tchýně

Obrácené řízky od babičky

Obrácené řízky od babičky

Obrácené řízky na zelenině

Obrácené řízky na zelenině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Blanche I | 25. 8. 2018 12:36

    :) Moc dobrý :P a rychlý recept !

  • Johana Benakova | 15. 3. 2014 16:07

    No hnus jako...lepsi jsou ciganske jidla 8-)

  • Hanicka | 13. 2. 2011 14:06

    MNAM ! povedlo se mi to :)

  • Jan Němec | 29. 12. 2010 14:25

    Dělal jsem před týdnem z kýty a krkovice a výborné,neni obal tvrdý jako strouhánka.Výborné

  • Vendula Tesařová | 16. 9. 2010 13:52

    výborné, úžasný nápad potřít je hořčicí

  • Jana Koelblová | 20. 6. 2010 12:32

    Tak dneska jsem je udělala k obědu a moc nám to chutnalo. Zapekla jsem je s cibulí a slaninou. Recept si přídávám do oblíbených a brzy zopakuji....

  • Jiří Melčák | 22. 1. 2010 15:57

    Doma dělám už léta z krkovičky. Pekáč vůbec nevymazávám, protože krkovička je sama o sobě šťavnatá dost a navíc na maso pokládám plátky anglické a spousty cibule nakrájené kolečka. Takhle to vrstvím na sebe podle toho, kolik jich chci dělat. Dobrota.

  • JANA ŠKORNIKOVÁ | 27. 12. 2009 19:18

    DNES JSEM TENTO RECEPT DĚLALA POPRVÉ A BYLO TO VÝBORNÉ.A NAVÍC MI TO PŘÍJDE JAKO LEPŠÍ FORMA OBALOVÁNÍ NEŽ KLASICKY TROJOBAL.S PEČENYMI BRAMBORY SUPER.

  • jana loosová | 24. 8. 2009 17:47

    Zdravím já je dělám z hovězího, naklepu obalím stejně, ale dám je dopéct do trouby a taky pod ně a na ně naházím moravanku to je pro gurmány jako lahůdka. Je to pikantní ale lahodné

  • Eva Skálová | 30. 6. 2009 06:47

    Kdo má rád řízky pěkně měkké, může je na pánvi rychle z obou stran osmažit, pak přendat na pekáček, zalít kostkou masoxu rozpuštěnou v půllitru vařící vody spolu se čtvrtkou másla a dát zapéct do vyhřáté trouby. Péct, dokud se voda nevypaří.

  • Jana Řezníčková | 2. 6. 2009 07:25

    Ivetko, je fajn, že Vám taky chutnaly, ale ta čeština.... nezlobte se, ale to jsou úplné základy pravopisu....byliii... chutnaliiiii.

  • Iveta Janatová | 2. 6. 2009 07:11

    Tak i já chci pochválit tento recept.Jsou vynikající,byli k nedělnímu obědu a celé rodince chutnali.Příloha br.kaše a zeleninový salát,doporučuji a mám v oblíbených.

  • Mefinka Mefinka | 16. 2. 2009 15:42

    Tyto řízky jsou skvělé. Už před časem jsem přidala do svých receptů a ráda se k tomuto jídlu vracím... :-) Dávám za 1*

  • Lenka B. | 14. 2. 2009 08:38

    Tyto řízky jsou vynikající! Já je někdy potřu kromě hořčice také česnekem, někdy do vajíčka přidávám různé koření... má to spoustu variací a vždy si pochutnáme.

  • Mabelka Mabelka | 14. 12. 2008 14:01

    Dnes jsme měli k obědu, bylo to výborné. Příště zkusím zapéct, snad nás to taky nezklame.

  • Vendula Strakošová | 11. 7. 2008 11:23

    Já to také zapékám ještě potom v misce, vymažu, posypu trochu strouhankou, pokladu hodně cibulí na kolečka, dám takto upravené řízky, slaninu a zapékám, nakonec přidám lehce roztopit sýr.Mňam..

  • Veronika Lindner | 19. 4. 2008 12:57

    Davam velkou jednicku!Je to vynikajici.Ziji v rakousku a delam v restauraci.Ukazovala jsem to kolegini,nejdriv na me koukala skepticky,jestli nahodou nemam horecku,ze davam rizek nejdriv do strouhanky,a pak do vejce,ale kdyz to ochutnala,nesetrila chvalou.Opravdu vynikajici!

  • milena kubikova | 27. 3. 2008 10:10

    nam to prislo uplne obycajne....a nakoniec som dostala odporucenie, vratit sa k niektorym z rodinnych receptov na upravu reznov...co uz.

  • Radmil | 22. 3. 2008 11:13

    TO Anonym - taky mě zarazilo, že paní VV vydává klasický recept za svůj...

  • Vladkka Nováková | 21. 3. 2008 19:45

    Tak jsem je včera udělala. Použila jsem dvě krkovice a dva kuřecí řízky. Po usmažení jsem je dala do pomalého hrnce na jehož dno jsem nasypala na kousky syrové brambory s kousky másla a odešla jsem do práce. Po návratu mě přivítala úžasná vůně, brambůrky byl krásně opečené a ve šťávičce z masa. Řízky samotné byly úžasně měkkoučké.Takže dávám za 1.

  • Martina | 21. 3. 2008 14:36

    Ja pak vrele doporucuju obalene rizky naskladat do zapekaci misky a zalit pikantni nalozenou zeleninou/napr.Moravankou/ + klidne pridat i kysele zeli. Zapect v troube.Je to vyborne a overene! Podava se s bramborami a tatarkou.

  • Heda | 21. 3. 2008 13:08

    Více nám chutnalo kuřecí, ale i vepřové jsou dobré. Každý máme jinou chuť dávám za jedna. Heda

  • Olga | 19. 3. 2008 20:16

    Anonym, rezne sú super, keď je niečo dobré, tak nezáleží na tom či je to klasika, hlavne ,že to chutí.Dnes som ich robila na obed a všetci sa len tak olizovali.

  • Anonym | 19. 3. 2008 07:48

    tento recept dělala tchýně před 35 lety, co vás, milé dámy, učily maminky, že se rozplýváte nad klasikou?

  • Květa Soukupová | 17. 3. 2008 12:37

    Je to výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Jana Kaboňová | 16. 3. 2008 22:22

    Je to opravdu vynikající-já taky dělám,ještě trošku vylepšeně a sice po usmažení,dám do pekáčku a zaliju sladkou smetenou nebo šlehajdou a na 30min šoupnu do trouby.Vždycky jsou řízečky krásně měkké a šťavnaté!

  • Monika | 16. 3. 2008 18:03

    Jde to i s hovězím plátkem.Strouhanku musíme vklepat a potom plátek obalit ve vajíčku.Hořčicí potírám až před zapékáním v troubě.

  • petra š | 16. 3. 2008 17:27

    Řízky jsou opravdu vynikající a dělám je stejně jako Jitka.Vymažu pekáček trochu máslem,vložím řízečky,posypu cibulí,pokladu anglickou slaninou a přidám ještě uzený špek(výborný mají v Glóbusu).Poslední dobou jsem do vajíčka začala přidávat nastrouhanou cihlu.A trochu to podliji.

  • zoonka | 6. 3. 2008 19:06

    Řízky jsou výborné. Použila jsem pepř čtyř barev, kuřecí maso jsem potřela Francouzskou hořčicí a nemělo to chybu. Určitě zopakuji.

  • Alena Hreusová | 5. 3. 2008 05:55

    Tento recept je veľmi dobrý. Môj postup prípravy bol nasledovný: Rezne som nakrájala, naklepala, osolila, z jednej strany posypala čiernym korením a z druhej strany vegetou. Potrela horčicou, pokvapkala olejom a nechala chvíľku postáť. Potom obalila v strúhanke, do ktorej som pridala strúhaný syr, namočila do vajíčka rozšľahaného so štipkou kari korenia a petržlenovou vňaťou a vysmážala na oleji. Po vysmažení som dala rezne do pekáča, podliala vývarom, posypala cibuľou a obložila plátkami anglickej slaniny. Nechala zapiecť. Použila som morčacie mäso, ale môže byť aj hovädzie, alebo bravčové. Hodnotím známkou 1.

  • jitka | 26. 2. 2008 09:51

    Já po usmažení řízky vložím do zapékací misky, proložím kolečkami cibule a plátky anglické, přiklopím a 20 minut zapékám. maso krásně změkne a natáhne chuť.

  • Markýza První | 22. 2. 2008 17:50

    Tyhle řízečky jsou super, měli jsme včera k večeři.Příště vyzkouším zapéct se šlehačkou.

  • Jana | 21. 2. 2008 19:03

    Souhlasím. Skutečně vynikající.

  • Anonym | 20. 12. 2007 17:21

    vynikající

  • králíček | 15. 12. 2007 21:37

    Já řízečky v pekáčku podlévám smetanou, navrch slanina, hmmm mňam!

  • Jolka Holka | 11. 12. 2007 12:38

    Já je stejně jako Romana dělám ze zadního hovězího. Do remosky je stavím a prokládám cibulí a anglickou. Už jsme je dlouho neměli, přeci jenom to hovězí je drahé, ale připomněli jste mi je a letos o Vánocích je určitě udělám.

  • Alena | 31. 10. 2007 11:59

    Obrácené řízky dělám, ale nezalévám je hořčicí,ale zeleninovou směsí se žampiony(DYNASTIE).Vyzkoušejte,taky dobrý.

  • Lenka | 17. 10. 2007 12:11

    Obrácené řízky také dělám, ale malinko jinak, tak jen pro inspiraci... obalím nejdříve ve strouhance, potom vajíčku, osmažím. Smažené vyskládám do pekáčku a přeliju je plnotučnou hořčicí (hořčici smíchám s vodou, aby se lépe polilo) a dám zapéct. Také dobré!

  • Jana | 20. 9. 2007 08:59

    Tyhle řízečky se dají dělat z jakéhokoli masa. Doporučuji po osmažení naskládat na pekáč, proložit anglickou slaninou a pórkem a zalít trochou teplé vody s rozpuštěným masoxem. Zapéct 20-30 minut.Šťavnaté a moc dobré.

  • Pavla | 7. 9. 2007 16:12

    Tyto řízky jsou výborné a křehoučké.Ale nechápu ,proč někdo píše komentář,když ten recept nevykouší a peče řízky 2krát do roka?

  • Anonym | 6. 9. 2007 22:20

    Tak obrácené řízky mi vykládala před páer lety sousedka - jak zatlouká strouhanku do řízků a pak je teprv máíčí ve vajíčku - poslala jsem ji do háje. Za prvé: nemám tolik času, abych se s tím patlala naopak (a uklízela pak ještě veškerý ten bordel), za druhé: obalované řízky (normáílní) dělám v průměru 1-2 x do roka, tj. maximálně tehdy, když potřebuju jídlo na cestu, a jím je stejně JEDINĚ A POUZE z kuřecího masa a studené.

  • Romana Remutová | 6. 9. 2007 14:13

    Možná se budete divit, ale tyhle obrácené řízečky dělám ze zadního hovězího,postup stejný, jen je naprudko osmahnu na pánvi a pak dám podlité vodou zapéct cca na 40minut do trouby.Jsou vynikající.

  • Ema | 6. 9. 2007 13:25

    Dělám z kotlety, naklepu, osolím,opepřím, obalímve strouhance, vejci a hladké mouky a opeču na pánvi.Naskládám na plech, posypu grilovacím kořením,potřu kečupem,dám na každý několik tenkých kroužků cibule a nahoru slaninu. Mírně podleji vodou a peču v troubě tak 20 minut. Nakonec je možné posypat sýrem a krátcezapéct. Výborné s bramborovou kaší.Naše oblíbené jídlo.

  • Kateřina Candrová | 10. 8. 2007 14:29

    Příjemná změna. Děkuji za recept.

  • I`S | 27. 4. 2007 19:42

    Jednou rukou posypavam strouhankou a druhou rukou ji zatloukam palickou do rizku.

  • Jana Vš | 29. 3. 2007 10:23

    Dělám z hovězího. Po osmažení narovnám na pekáček, na každý řízek dám kupičku na slanině osmažené cibule, podleju sklenicí vody, zakryji druhým pekáčem a nechám asi hodinu zapéci v troubě.

  • Lada Kunetková | 17. 3. 2007 12:32

    Netradiční změna klasického řízku,naše malá si taky pochvalovala ,dobručké masiko,:-)

  • Václav FRONĚK | 12. 2. 2007 08:59

    Paní Vencová,máte dobré recepty a z hloupích připomínek si nic nedělejte.My také řízky jako Vy děláme,ale pro snažší obalení,ale i vniknutí strouhanky do masa,klepeme řízky ve strouhance ,nasypané na prkénku.Vše ostatní je podobné.

  • Jitka | 19. 1. 2007 15:05

    přesně jak píšeš, ale pak je hodím na zapékací mísy a hodně - hodně - nakrájené cibule mezi řízky...za dvacet minut je to nebe na zemi.

  • petra partlová | 18. 1. 2007 19:40

    Já prokládám cibulí a rajčaty.Je o naše oblíbené jídlo.

  • Marie Dubcová | 17. 12. 2006 20:11

    Do strouhanky jsem přimíchala strouhaný sýr, řízky nemjaí chybu,je to jednoduchá obměna a řízky jsou vynikající. Nám více chutnájí z vepřového.dávám velkou jedničku.

  • Ivana Kašparovská | 11. 9. 2006 09:30

    Řízky dám do zapékací mísy, prokládám cibulí a anglickou slaninou, nechám zapéct.

  • Iva | 9. 9. 2006 14:05

    Tož bulo to dobré....

  • XY | 28. 4. 2006 19:00

    Jednoduchá příprava, chutné

  • Ludmila Tokoliova | 28. 4. 2006 15:57

    Taaak..dojedli jsme!!Bylo to vynikajici.A i presto,ze je muj manzel profes.fotbalista a takovy papanicka nemuze,dala jsem tam i hodne cesneku,aby to vonelo..Jen to ucitil a ja s mym synackem jsme malem nemeli co jist:-)):Dekuji za recept,fakt mnamka.A taky to je dost sity.meli jsme to s bramborem a doamcim dresingem.Davam za 1.

  • Daniela | 9. 4. 2006 19:59

    Prej my... Samozřejmě jsem vařila jenom já a bratříček komentoval :P Ale moooc dobrý to bylo, musím sebe a tenhle recept pochválit :)

  • Pralev . | 9. 4. 2006 19:15

    Tak jsme to s mladší sestřičkou uvařili a musím říct, že bašta :) Díky za moc dobrej recept.

  • Makulka | 4. 3. 2006 11:15

    Milé kuchařinky, zkuste místo srtouhanky dát dordrceé cornfleks /lupínky/.Ty strčte alespň do 3 igelitových sáčku a bušte na ně paličkou nebo válečkem aby se rozdrtily. Je to super křupavoučké.

  • Alisia Z. | 13. 2. 2006 19:17

    Strouhanku promíchávám se strouhaným sýrem a to zatlačím do msa a pak teprve protáhnu vejci. Myslím, že te to tak chutnější

  • Jindřiška Čížková | 15. 4. 2005 11:10

    Neodolala jsem a zkusila tento recept. protože ale nemáme rádi hořčici, dala jsem na maso koření tzaziky, pak dala do pekáčku s cibulí, zalila šlehačkou (aby bylo maso skoro potopené), přidala opět trochi tzaziky a zapekla pomalu v troubě asi 20 min. Šlehačka zhoustla a byla výborná. Příloha brambory.Děkuji za inspiraci, bylo to výýýborné, všem moc chutnalo.

  • marcela slamdeckova | 8. 4. 2005 17:24

    My recept delame,ze do vajicka pridame trochu kari koreni,je to vynikajici a rovnez zapecu se slaninou,cibuli a poliju zbytkem vejce..

  • alena | 6. 2. 2005 12:46

    Já znám ještě pokračování-takto udělané řízky se naskládají do pekáče,prokládají se anglickou slaninou a cibulí,nakrájenou na kolečka,zalijeme asi 3 dl vývaru a pečeme,cca 3/4hod.Pak podáváme s bram.kaší.brymb.knedlíkem nebo jak kdo chce.

  • Jarka L. | 4. 2. 2005 08:40

    Po přečtení vašich komentářů jsem nemohla odolat a zkusila jsem taky. A řeknu jen jedno. Famozni. Ochucené a osmažené řízky přesně podle postupu p. Vencové jsem vložila do pekáčku na narájené brambory s cibulkou a slaninou. Přikryté asi 30 minut dusila (až byly brambory hotové), poté na každý plátek masa položila uzený sýr, zalila šlehačkou a nezakryté pekla ještě 20 minut. Můj přítel je velmi náročný a skvělý kuchař. Slova uznání od něj slyším velmi zřídka. A díky tomuto receptu jsem se jich po dlouhé době dočkala. Moc Vám děkuji paní Vencová!

  • Vladka Sedláčková | 15. 11. 2004 16:14

    Nemá to chybu. Děkuji za inspiraci.

  • Jana H. | 13. 11. 2004 18:48

    Aleno dala jste je zapéct do trouby?To jsem tam nenapsala. Zapékám je asi 3/4 hod. a ta smetana udělá takový dobrý sos. Dělám je takto už leta.Ten recept jsem četla v nedělním Blesku, kde byl rozhovor s p.Troškou a tento recept tam uváděl. Pravda je že ne každému chutná stejně.

  • Anonym | 13. 11. 2004 09:26

    Aleno dělejte bez smetany a uvidíte jaká je to bašta

  • alena | 12. 11. 2004 18:59

    Tak jsem dneska vyzkousela rizky podle Jany (podle Trosky). Nedalo se to jist! S tou smetanou jsem to akorat zkazila a vse putovalo do WC.

  • Anonym | 12. 11. 2004 18:07

    Jednička podtržená, chutná nám to, děti říkají řízečky v palačince

  • Marek Kopecký | 10. 11. 2004 11:44

    Doporučuji v té strouhance naklepat paličkou. Bacha lítá to všude takže já je obaluji v igelitovém pytlíku :-)

  • kluci z Ostravy | 2. 11. 2004 19:00

    Vlasto, děkujeme za další výborný recept pro úplné kuchařské negramoty

  • Marie Holcová | 1. 11. 2004 11:46

    Strouhanku lze lehce zaklepat do řízků paličkou namaso. lépe drží. taky je dávám do pekáče nakolečka cibule a trochu slaniny zesklovatět,podlejijen půl deci vody a přikryji dalším pekáčem a dám do teplé trouby na půl hodiny dojít.

  • DEBRA | 27. 10. 2004 20:35

    VASE RECEPTY NEMAJI CHYBU.VYZKOUSELI JSME JICH V USA VELA.JA DELAM TAKTO:RIZKY POSIPU KORENIM EMERILS ESSENCE ORIGINAL A KORENIM NA STEAK,OBALIM VO STROUHANKE A NA KONEC DO VAJICKA.OPRAVDU VYNIKAJICI.NENI NA CESKE RUCICKY A RECEPTICKY.DOBROU CHUT PRAJE DEBRA Z USA.

  • Marcin | 22. 10. 2004 21:30

    Nemá to chybu.Lepší je ale vepřové jak kuřecí.

  • Jana | 21. 10. 2004 21:26

    Tyto řízečky dělám podle Zdeňka Trošky. Naklepat, posolit, popepřit, obalit ve strouihance a ve vejci. Dát smažit, přendat do pekáčku, pokrýt na kolečka nakrájenou cibulí, znovu posolit a popepřit, zalít Tatra mlékem nebo šlehačkou.. Obměna: místo cibele dát žampiony a posypat srouhanou nivou.Takto udělané doma milujeme.

  • LK | 20. 10. 2004 22:13

    Obrácené řízky znám trochu jinak.Řízky posypu kořením na steak,potom do strouhanky a nakonec do vajíčka s oregánem.Fakt dobrý.

  • Anna | 14. 10. 2004 23:08

    Obracene rizky, nebo taky - cikanske rizky.Maso pouzivam jak veprove, tak i hovezi - proto nazev - cikanske. Postup stejny, zapekam v troube a nekdy uplne dospod davam syrove na kolecka nakrajene brambory a vrsim vrstvu masa, slaniny, zeleniny [cibule, rajce, paprika] a opet maso, slanina atd. Idealni pro vice osob. Je to dobry recept a chutny, vhodny i pro navstevy.

  • Romana | 8. 10. 2004 11:35

    Výborné, použila jsem místo hořčice česnek ,zapekla jsem to v troubě s uzeným sýrem, opečenou na kolečka nakrájenou cibulkou a zalila malinko šlehačkou.

  • Petra | 1. 10. 2004 14:09

    Vyzkoušela jsem a je to opravdu dobé a navíc rychlé a to je super

  • Kuchařka on-line | 16. 9. 2004 16:34

    Vynikající, použili jsme hořčici a česnek.

  • Andrea | 16. 9. 2004 12:07

    My děláme obrácené řízky takto.Řízky naklepeme,osolíme,opepříme.Obalíme ve strouhance a pak ve vajíčku.Osmažíme na pánvi,pak dáme do pekáčku,posypeme nakrájenou slaninou,cibulí a zapečeme.Určitě vyzkoušíme i tento recept.

  • babi herbe | 15. 9. 2004 22:10

    Já naklepané řízky kořením vegetou a pepřem, zakápnu olejem a dál postupuji stejně. Je to skvělé.

  • Jana | 12. 9. 2004 17:47

    Chutnalo nám. Zkombinovali jsme jak horčici tak i prolisovaný česnek a byla to bašta.

  • Anonym | 17. 8. 2004 23:18

    Doporučuji vyzkoušet

  • Anonym | 31. 7. 2004 21:27

    Moc dobré

  • Aťa | 11. 6. 2004 18:33

    Moc nám chutnalo, místo hořčice jsem potřela prolisovaným česnekem, protože hořčici nemusíme. Použila jsem řízky krůtí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Řízky
Maso Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice Kuřecí maso Olej Pažitka Pepř mletý Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třešňové omeletky

Třešňové omeletky

Kuřecí prsíčka na kari s česnekem

Kuřecí prsíčka na kari s česnekem

Rebarborové řezy

Rebarborové řezy

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…

Dýňový krém

Dýňový krém

Rychlovka s gnocchi

Rychlovka s gnocchi

Mrkvová polévka I.

Mrkvová polévka I.

Banánový dortík s kakaem

Banánový dortík s kakaem

Ananasové řezy "Piña Colada"

Ananasové řezy "Piña Colada"

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

48
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
46
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
38
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
38
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
32
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Obrácené koláčky s ananasem
Obrácené koláčky s ananasem
Obrácené mleté řízečky
Obrácené mleté řízečky
Obrácené rebarborové řezy II.
Obrácené rebarborové řezy II.
Obrácené řízky na zelenině
Obrácené řízky na zelenině
Obrácené řízky od babičky
Obrácené řízky od babičky
Obrácené řízky podle tchýně
Obrácené řízky podle tchýně
  • Recepty.cz
  • Obrácené řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact