Rebarboru nakrájíme na kousky a rozložíme ji na vymazaný a vysypaný plech. Mouku smícháme s práškem, přidáme cukr, vejce, vymícháme a vlejeme na rebarboru. Koláč upečeme a upečený pocukrujeme práškovým cukrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Jarčušková
|10. 5. 2006 14:00
Režete tak, ako ju máte v plechu, teda rebarbora zostane dole, ale to cesto pri pečení sa dostane pomedzi rebarboru.
Magda H.
|10. 5. 2006 11:20
Terezko, buchta se má po upečení vyklopit z plechu, nebo zůstane rebarbora dole?
Tereza Jarčušková
|5. 5. 2006 09:21
Rebarboru ošúpem a do všetkých koláčov dávam surovú, narezanú na kúsky asi 1 cm široké. Rebarbora má veľa vody, kým sa koláč upečie, bude mäkká.
Ivča R.
|5. 5. 2006 08:18
Terezko, rebarboru povaříte nebo dáváte syrovou?
Tereza Jarčušková
|4. 5. 2006 06:58
Nie, recept je takýto. Ale, Evička, závisí to od vajíčok. Ak sú veľké, tak cesto bude akurát, ale ak sú malé, potom zrieďte mliekom. Cesto má byť skôr hustejšie.