• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Obrácená svíčková
Napište svůj komentář k receptu

Obrácená svíčková

autor: jana Matěásková
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obrácená svíčková
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • maso kuřecí, králičí nebo hovězí
    • 2
      balíček mražená zelenina pod svíčkovou
    • 1
      sklenice pomerančová šťáva
    • 2
      kostka masox
    • 1
      sklenice zelenina
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      hrnek hladká mouka
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi opečeme zeleninu, podlijeme pomerančovou šťávou, uvaříme do měkka, přidáme halali, ještě povaříme a dáme do mixéru a pořádně rozmixujeme. Mezitím si v pánvi opečeme maso, posypané vegetou a obalené v hladké mouce. Rozmixovanou zeleninu dáme do pekáče, přidáme opečené maso, zalijeme šlehačkou, přidáme koření a ještě pečeme 2 hodiny na 250 °C.
2
Lepší je druhý den uleželá.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Obrácená buchta z jablek

Obrácená buchta z jablek

Nejfalešnější svíčková

Nejfalešnější svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jate | 5. 12. 2011 19:43

    Prosím vás vymažte tento recept...

  • pippiva
    pippiva | 4. 12. 2011 18:35

    Masox 2 kostky, hovezi vyvar z kostky 2 kostky, to je snad jedno a to same, ne? A v postupu uz neni rec ani o masoxu, ani o vyvaru. Peceme 2 hodiny na 250°C(maximum)... Trochu divne. :-\

  • Anonym | 14. 1. 2007 22:00

    Halali, masox, bujon, to musí být přesolené.

  • Anonym | 13. 1. 2007 00:17

    Taky dávám přednost syrové zelenině. A svíčkovou předem nakládám, a žádný masox nepotřebuju.

  • František Pazdera | 12. 1. 2007 20:49

    knedlíky by se asi mohly udělat z polystyrenu, k tomuhle receptu by se to hodilo

  • Kamil Krybus | 12. 1. 2007 18:45

    Nějak mi tam chybí cibule a hlavně slanina. A ta absence základních surovin se těžko dá dohnat masoxama a bujónama. Množství smetany s ohledem na ostatní suroviny je malé. A hrnek mouky? To snad nee!!!

  • Marie Horáková | 12. 1. 2007 13:03

    Hani, to máte pravdu, já proti mražené zelenině a vůbec mraženým věcem vůbec nic nemám, ale kořenovou zeleninu používám i do polévek jedině čerstvou, mám pocit, že mražením ztrácí vůni a jídlu to hodně uškodí. Ostatně, čerstvá je k dostání po celý rok, tak to není žádný problém.

  • Hana Rožníčková | 12. 1. 2007 12:26

    Maruško, někdy dávám mraženou zeleninu - tu pod svíčkovou - ale raději čerstvou, je to na omáčce znát.

  • Marie Horáková | 12. 1. 2007 12:13

    Hani, já jsem před lety Halali začala používat, ale hodně rychle jsem se pokorně vrátila k čerstvé zelenině. Teď po Halali sáhnu v nouzi a přidám k zelenině jednu malou skleničku, když připravuji zvěřinu pro víc lidí, masa není tolik a potřebuji hodně omáčky. Souhlasím s Vámi, mně taky nechutná.

  • Hana Rožníčková | 12. 1. 2007 11:59

    Jano, to mě taky napadlo, ale já Hallali nepoužívám, mě to nechutná.

  • Jana Zajíčková | 12. 1. 2007 11:01

    Myslím, že Hallali je už dost kořeněné, proto tam asi to koření není uvedeno.

  • Hana Rožníčková | 12. 1. 2007 10:06

    Nevím, nemusí to být špatné, ale na mě je tam moc masoxu a bujonu. A hlavně, chybí mi tam koření.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Maso Masox Mražená zelenina Pepř mletý Pomerančová šťáva Šlehačka Sůl Vegeta Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka ze zeleného hrášku

Polévka ze zeleného hrášku

Kokosky se strouhankou

Kokosky se strouhankou

Dvoubarevné jablkové řezy

Dvoubarevné jablkové řezy

Čočka žravka

Čočka žravka

Hodslavská řezanka

Hodslavská řezanka

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Zapečený lilek 3

Zapečený lilek 3

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)

Cereální hruškový / jablečný závin …

Doporučujeme

40 minut
Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

42
Virgin mojito
Virgin mojito
41
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
38
Dýňová tortila
Dýňová tortila
37
Máslové řízky
Máslové řízky
36
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…

Zajímavé články

Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a osvědčený postup!
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a…
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
AHA.cz Kuchařová po tahanicích s Brzobohatým: Dramatická změna vzhledu

Kuchařová po tahanicích s Brzobohatým: Dramatická změna vzhledu

Mimibazar Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Ženy.cz Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Blesk.cz Suchánkova dcera Berenika: Odtajnila fotky z opulentní svatby!

Suchánkova dcera Berenika: Odtajnila fotky z opulentní svatby!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

  • Recepty.cz
  • Obrácená svíčková
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact