• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
Napište svůj komentář k receptu

Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství dle počtu osob
    • houska , kaiserky, bagetky...,
    • filety bez kostí dle chuti: treska, pangas, dětské filety...
    • čerstvá zelenina dle chuti
    • koření na ryby nebo sůl, pepř...
    • olej na smažení
    • hladká mouka nebo rozšlehané vejce
    • hořčice dle chuti (dijonská, plnotučná...) nebo bylinkový dip, kečup...

Postup přípravy receptu

1
Rozkrojené žemle potřeme dipem nebo hořčicí (každému to, co mu chutná) poklademe plátky zeleniny (paprika, cibule, okurka, salát, rajče...).
2
Rybí porce bez kostí (na jednu žemli cca 120 gramů filetů) osolíme a okořeníme dle chuti a buď obalíme v mouce nebo v rozšlehaném vejci. Poté ihned osmažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova a odložíme okapat přebytečný tuk na ubrousek.
3
Pokud budeme chtít podávat žemle ihned, můžeme ještě teplou rybu vložit do zeleninou obložených žemlí a pustit se do nich.
4
Pokud budeme chtít žemle na delší cesty, ke svačině (například jako řízek v chlebu), rybu necháme na ubrousku úplně vychladnout a až poté vložíme do připravených obložených žemlí. Ty pak zabalíme do alobalu či fólie a šup s nimi do batohu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těsto na bagetky, housky...

Těsto na bagetky, housky...

Žemličky s česnekovou pomazánkou

Žemličky s česnekovou pomazánkou

Ovesné bagetky s bylinkovým máslem

Ovesné bagetky s bylinkovým máslem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 30. 5. 2016 16:45

    Výborné k večeři svačině a určitě i třeba na výlet. Děti si je mocně oblíbily.

  • zahálkovi | 15. 9. 2015 20:26

    dneska vyzkoušené k večeři a paráda ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Ryby Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Ostatní Ze zeleniny Rybí Pečivo Slané Pro děti Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Smažení Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvá zelenina Filety Hladká mouka Hořčice Houska Koření na ryby Olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sekaná pečeně plněná vejci

Sekaná pečeně plněná vejci

Těstoviny s houbami

Těstoviny s houbami

Zapečené kuřecí řízečky

Zapečené kuřecí řízečky

Květákový nákyp jako příloha

Květákový nákyp jako příloha

Sekaná jako roštěná

Sekaná jako roštěná

Slaná bábovka s olivami

Slaná bábovka s olivami

Cuketové plátky v pivním těstíčku

Cuketové plátky v pivním těstíčku

Syrečková pomazánka II.

Syrečková pomazánka II.

Kefírový koláč s ořechy

Kefírový koláč s ořechy

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

76
Vodová ančka (žitná kaše), základní recept
Vodová ančka (žitná kaše…
62
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
59
Tousty do školy
Tousty do školy
51
Čokoládový závin - nejrychlejší
Čokoládový závin -…
42
Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou
Těstovinový salát s…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Obložená vejce
Obložená vejce
Obložené kotlety na smetaně
Obložené kotlety na smetaně
Obložené papriky
Obložené papriky
Obložené topinky
Obložené topinky
Obložené žemle
Obložené žemle
Obložený chléb s fíky
Obložený chléb s fíky
  • Recepty.cz
  • Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact