• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
Napište svůj komentář k receptu

Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství dle počtu osob
    • houska , kaiserky, bagetky...,
    • filety bez kostí dle chuti: treska, pangas, dětské filety...
    • čerstvá zelenina dle chuti
    • koření na ryby nebo sůl, pepř...
    • olej na smažení
    • hladká mouka nebo rozšlehané vejce
    • hořčice dle chuti (dijonská, plnotučná...) nebo bylinkový dip, kečup...

Postup přípravy receptu

1
Rozkrojené žemle potřeme dipem nebo hořčicí (každému to, co mu chutná) poklademe plátky zeleniny (paprika, cibule, okurka, salát, rajče...).
2
Rybí porce bez kostí (na jednu žemli cca 120 gramů filetů) osolíme a okořeníme dle chuti a buď obalíme v mouce nebo v rozšlehaném vejci. Poté ihned osmažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova a odložíme okapat přebytečný tuk na ubrousek.
3
Pokud budeme chtít podávat žemle ihned, můžeme ještě teplou rybu vložit do zeleninou obložených žemlí a pustit se do nich.
4
Pokud budeme chtít žemle na delší cesty, ke svačině (například jako řízek v chlebu), rybu necháme na ubrousku úplně vychladnout a až poté vložíme do připravených obložených žemlí. Ty pak zabalíme do alobalu či fólie a šup s nimi do batohu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těsto na bagetky, housky...

Těsto na bagetky, housky...

Žemličky s česnekovou pomazánkou

Žemličky s česnekovou pomazánkou

Ovesné bagetky s bylinkovým máslem

Ovesné bagetky s bylinkovým máslem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 30. 5. 2016 16:45

    Výborné k večeři svačině a určitě i třeba na výlet. Děti si je mocně oblíbily.

  • zahálkovi | 15. 9. 2015 20:26

    dneska vyzkoušené k večeři a paráda ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Ryby Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Ostatní Ze zeleniny Rybí Pečivo Slané Pro děti Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Smažení Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvá zelenina Filety Hladká mouka Hořčice Houska Koření na ryby Olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Třešňové halušky

Třešňové halušky

Koláčky

Koláčky

Játrové knedlíčky od Bohdalky

Játrové knedlíčky od Bohdalky

Zapečený lilek  (nejen) s rýží

Zapečený lilek (nejen) s rýží

Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka) se švestkami

Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…

Česneková růžičková kapusta se slaninou a bylinkami

Česneková růžičková kapusta se…

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

182
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
30
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
21
Francouzský dresing
Francouzský dresing
20
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
20
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Miliardář Chlad o investicích do žen: Prsa za miliony!

Miliardář Chlad o investicích do žen: Prsa za miliony!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Další doporučené recepty:

Obložená vejce
Obložená vejce
Obložené kotlety na smetaně
Obložené kotlety na smetaně
Obložené papriky
Obložené papriky
Obložené topinky
Obložené topinky
Obložené žemle
Obložené žemle
Obložený chléb s fíky
Obložený chléb s fíky
  • Recepty.cz
  • Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact