• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
Napište svůj komentář k receptu

Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství dle počtu osob
    • houska , kaiserky, bagetky...,
    • filety bez kostí dle chuti: treska, pangas, dětské filety...
    • čerstvá zelenina dle chuti
    • koření na ryby nebo sůl, pepř...
    • olej na smažení
    • hladká mouka nebo rozšlehané vejce
    • hořčice dle chuti (dijonská, plnotučná...) nebo bylinkový dip, kečup...

Postup přípravy receptu

1
Rozkrojené žemle potřeme dipem nebo hořčicí (každému to, co mu chutná) poklademe plátky zeleniny (paprika, cibule, okurka, salát, rajče...).
2
Rybí porce bez kostí (na jednu žemli cca 120 gramů filetů) osolíme a okořeníme dle chuti a buď obalíme v mouce nebo v rozšlehaném vejci. Poté ihned osmažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova a odložíme okapat přebytečný tuk na ubrousek.
3
Pokud budeme chtít podávat žemle ihned, můžeme ještě teplou rybu vložit do zeleninou obložených žemlí a pustit se do nich.
4
Pokud budeme chtít žemle na delší cesty, ke svačině (například jako řízek v chlebu), rybu necháme na ubrousku úplně vychladnout a až poté vložíme do připravených obložených žemlí. Ty pak zabalíme do alobalu či fólie a šup s nimi do batohu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těsto na bagetky, housky...

Těsto na bagetky, housky...

Žemličky s česnekovou pomazánkou

Žemličky s česnekovou pomazánkou

Ovesné bagetky s bylinkovým máslem

Ovesné bagetky s bylinkovým máslem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 30. 5. 2016 16:45

    Výborné k večeři svačině a určitě i třeba na výlet. Děti si je mocně oblíbily.

  • zahálkovi | 15. 9. 2015 20:26

    dneska vyzkoušené k večeři a paráda ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Ryby Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Ostatní Ze zeleniny Rybí Pečivo Slané Pro děti Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Smažení Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvá zelenina Filety Hladká mouka Hořčice Houska Koření na ryby Olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krkovička pro vítanou návštěvu

Krkovička pro vítanou návštěvu

Celerová pomazánka III.

Celerová pomazánka III.

Cheesecake III.

Cheesecake III.

Marináda na králíka nebo kuře

Marináda na králíka nebo kuře

Těstoviny s kozím sýrem

Těstoviny s kozím sýrem

Zdravý ovesný dortík

Zdravý ovesný dortík

Jednoduché zeleninovo-uzeninové toustové ragú (nejen) na topinky - sterilované

Jednoduché zeleninovo-uzeninové…

Piškotový koláč s jahodami

Piškotový koláč s jahodami

Hovězí sendvič s nakládanými kedlubnami

Hovězí sendvič s nakládanými…

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

333
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Kuskus se zeleninou a…
89
Houbové rizito (rýže) po našem
Houbové rizito (rýže) po…
45
Banánové knedlíky
Banánové knedlíky
45
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Jahodové řezy s pudinkem…
38
Coleslaw salat
Coleslaw salat

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Obložená vejce
Obložená vejce
Obložené kotlety na smetaně
Obložené kotlety na smetaně
Obložené papriky
Obložené papriky
Obložené topinky
Obložené topinky
Obložené žemle
Obložené žemle
Obložený chléb s fíky
Obložený chléb s fíky
  • Recepty.cz
  • Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact