Rozpis ingrediencí jsem psal pro jednu osobu (zhruba). Doprostřed talíře si uděláme ze salátu hromádku, na kterou posadíme dvě půlky vejce. Kolem salátu pak začneme ,,aranžovat,, ostatní suroviny tak, aby konečný výsledek byl nejen chutný, ale i oku lahodící.
2
Fantazii se meze nekladou. Zdobit můžeme prakticky čímkoliv, co najdeme v lednici, od uzenin, přes zeleninu a dokonce i rybičky jsou výborné. Salámy a sýr točíme do vějířků, ruliček... . Zeleninu pokrájíme na plátky,vějířky... . Nakonec si z majolky, hořčice, špetky soli a láku umícháme dip, kterým vejce uprostřed talíře přelijeme.
3
Podáváme s čerstvým pečivem. Nejlepším podkladem pod vejce je bramborový salát, který svou chutí ,,neruší,,.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Saag
|6. 1. 2017 22:49
S poslednim zbytkem brsalatu jsme zatocili presne takto a bylo to perfeckt
Mirka21
|6. 12. 2015 16:30
Kazdy mel svuj talirek, pecivo sem dala doprosteed stolu a bylo to suprovy pohosteni.
klarka
|16. 11. 2011 10:42
je mi 13 a zvldla jsem to take je to fakt chutne a rychle ;-) ;-) =P
Jitka
|7. 6. 2011 22:17
Dělám je do mističek s víčkem, když máme chuť, jen sáhnem do lednice ;-) :-P
Lidka
|25. 4. 2011 17:01
Výborné, dip je super, vejce jsem dala rovnou dvě, máme jich plnou ošatku ), pak jsem pročistila lednici od sýrů a salámů a salát jsme ani nepostrádali.
Z-Zuzi
|31. 3. 2011 07:03
Udělala jsem pohoštění na větší tác a každý si sám nabíral na talířek ;-) :-) . Nenáročné, rychlé, efektní!!