• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou
Napište svůj komentář k receptu

Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 6
      ks vejce
    • 6
      lžíce cukr krupice
    • 6
      lžíce polohrubá mouka
    • 3
      lžíce studená voda
    • 50
      g čokoláda na vaření
    • kokos
  • Náplň
    • 2
      ks tvaroh
    • 200
      g cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 10
      g želatina prášek
    • 3
      dl voda
    • 2
      ks šlehačka
    • ovoce jahody nebo kompotované ovoce

Postup přípravy receptu

1
Šleháme 6 bílků, postupně přidáváme a zašleháváme 6 lžic cukru krupice až je sníh krásně tuhý, přidáme 6 žloutků se 3 lžícemi studené vody a ještě zlehka zašleháme. Potom přesijeme do tohoto základu 6 lžic polohrubé mouky a nastrouháme čokoládu. Opatrně zamícháme a upečeme na vymazaném a kokosem vysypaném plechu.
2
2 tvarohy ušleháme s cukrem a připravíme si želatinu - 10 g želatiny namočíme asi 1 hodinu v 1 dcl studené vody. Potom ji zamícháme do 2 dcl vařící vody. Pokud by vznikly kousíčky, přecedíme ji.
3
Potom želatinu zamícháme do ušlehaného tvarohu. Nakonec vmícháme ušlehanou šlehačku.
4
Piškot poklademe ovocem, na ně rozetřeme tvaroh a dáme zchladit do ledničky do druhého dne. Povrch můžeme posypat strouhanou čokoládou a dozdobit.
5
Tento recept je u nás v rodině hodně dlouho užívaný a je velice oblíbený. Ať vám chutná!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Můj oblíbený mrkvový dort

Můj oblíbený mrkvový dort

Ovocný koláč se želatinou

Ovocný koláč se želatinou

Ovocný koláč se želatinou II.

Ovocný koláč se želatinou II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • SMILE | 20. 12. 2012 17:45

    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • recepty73
    recepty73 | 3. 3. 2011 16:21

    Výborný!

  • Lucie Šlapalová | 19. 10. 2008 10:05

    Tak jsem včera pekla (s ananasem), musím říct že se moc povedlo. Každopádně bych doporučila to, co navrhovala Melánia: tj. alespon pikantni džem.

  • Jana z VM | 24. 11. 2005 11:09

    Martino, žlelatina může být vlažná až teplá, nedávám ji úplně hned, chvilku promíchám a než začne tuhnout, tak ji vleju na tvaroh.

  • Martina | 23. 11. 2005 22:30

    Ta želatina do toho tvarohu se má zamíchat až je studená?

  • Lucia Porošinová | 23. 6. 2005 20:08

    Predvcerom som piekla. Je velmi dobry.

  • Melánia Durdovanská | 18. 1. 2005 15:35

    Vynikajúci zákusok. Trošku som ho vylepšila, piškótu som jemne natrela pikantným džemom, potom dala vrstvu mliečneho krému, potom odkvapkané čučoriedky a zaliala zvyšným krémom. Želatinu netreba tak dlho močiť, na trhu je želatina, s ktorou nie je náročné práca.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty Piškotové
Moučníky Koláče Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr Cukr krupice Kokos Ovoce Polohrubá mouka Šlehačka Studená voda Tvaroh Vanilkový cukr Vejce Voda Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové kefírové řezy

Netradiční rybízové řezy

Netradiční rybízové řezy

Fazolové lusky se slaninou

Fazolové lusky se slaninou

Jogurtová krkovička zapečená s bramborem

Jogurtová krkovička zapečená s…

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Jednoduchý rybí guláš - rychle a chutně

Jednoduchý rybí guláš - rychle a…

Lotrinský quiche

Lotrinský quiche

Těstoviny po Italsku

Těstoviny po Italsku

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

174
Kuřecí kaldoun - polévka
Kuřecí kaldoun - polévka
129
Jarní salát Jaroslaw
Jarní salát Jaroslaw
128
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
56
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
33
Vodová ančka (žitná kaše), základní recept
Vodová ančka (žitná kaše…

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Tajemství Karla Gotta (†80) po 45 letech vyzrazeno: Bál se Duchoně (†35)!

Tajemství Karla Gotta (†80) po 45 letech vyzrazeno: Bál se Duchoně (†35)!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Další doporučené recepty:

Oblíbené houstičky
Oblíbené houstičky
Oblíbené těsto
Oblíbené těsto
Oblíbené vafle
Oblíbené vafle
Obložená vejce
Obložená vejce
Obložené kotlety na smetaně
Obložené kotlety na smetaně
Obložené papriky
Obložené papriky
  • Recepty.cz
  • Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact