Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Judita
|27. 3. 2014 22:25
myslim, pane Arnoste, ze kazdymu dojde, ze to nejsou 2 baleni
Arnošt
|10. 11. 2013 15:02
Asi to bude dobré. Ale musel bych hádat, bez zkušenosti s jinými recepty, kolik vlastně té mouky :-)? 2 čeho? Dvě balení, dva hrnky :-))
Jana Cz.
|8. 6. 2007 20:47
Tohle těsto používám na mnoho způsobů, také však s polohlubou moukou jako Jitka B. Je super, nemůže ho zkazit ani začátečník.
emo.pettu
|7. 6. 2007 13:58
ano, strasne dobre testo.. takhle jednou chtela mamka udelat babovku suchou na snidani, tak sem ji rekla, ze mam lepsi recept nez na tu obycejnou suchou a dusici babovk.tak sem ji s tim pomohla,a jeste ten den se to snedlo...na snidanu nezbylo x))
Monika
|19. 3. 2007 13:35
Toto těsto je opravdu výborné a vláčné. O víkendu jsem z něho dělala buchtu s meruňkovým želé. Poslala jsem i fotku, tak možná bude uveřejněná.
pája
|27. 3. 2006 16:34
sníh se může udělat, ale opravdu to není potřeba. Je výborný i bez sněhu.
Romana
|26. 3. 2006 14:01
Dělá se sníh?
Alia
|26. 3. 2006 09:58
Tohle testo je fakt vyborne. Zadne vazeni a podobne, ale vysledek je vynikajici. Diky
pája
|25. 3. 2006 16:13
Nejlepší je 1 hrnek hladké a 1 polohrubé
Jitka B.
|20. 3. 2006 10:02
Dělám s úspěchem už roky, jen místo hladké mouky používám polohrubou.