• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Obalované sýrovo-šunkové špízy
Napište svůj komentář k receptu

Obalované sýrovo-šunkové špízy

autor: katka marsalkova
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obalované sýrovo-šunkové špízy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g eidam sýr větší kus, vcelku
    • 250
      g šunka plátky - nejlépe obdélníky
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks vejce
    • 80
      g strouhanka
    • 80
      g hladká mouka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Eidam nakrájíme na kostky asi 2x2 cm a první kostku napíchneme na špejli, kraje plátku šunky přeložíme směrem ke středu a pak ještě přehneme tak, aby nám vnikla "kostka" stejně velká, jako sýr a napíchneme za sýr na špejli a tak pokračujeme střídavě dál podle toho, jak chceme špíz dlouhý. Na koncích musí být vždy sýr! Vajíčko si rozkvedláme s trochou soli a špízy obalíme 2x v trojobalu, aby sýr nevytekl.
2
Pak smažíme na pánvi dozlatova a podáváme s bramborami a tatarkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sýrovo-šunkové těstoviny

Sýrovo-šunkové těstoviny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Sýrovo-kuřecí špízy

Sýrovo-kuřecí špízy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lukqas | 28. 3. 2013 12:18

    si debil :-D

  • Jana Tomčíková | 28. 10. 2006 16:03

    Já tedy,když obaluji dvakrát, tak obalím v mouce,vejci,strouhance a podruhé už jenom ve vejci a strouhance, ale možná, že je to jedno.Smažit samozřejmě až po dvojím obalení.

  • Jana Kutačová | 28. 10. 2006 12:33

    Víťo,obalíš to jednou-mouka,vejce strouhanka a hned potom to samé uděláš ještě jednou.Pak teprve smažíš.Jak píše autorka,je to kvůli toho,aby nevytekl ten sýr.Dvojité obalování je pro jistotu:o))

  • Víťa :-) XXXX | 28. 10. 2006 01:03

    Zdravím, sem teprve začínající kuchtík, snažící se přežít hrůzy kolejního života a nějak nerozumím pojmu "dvakrát obalit"...?:)jako nejdřive do trojobalu obalit, dát to smažit,vyndat za chvíli a znova obalit?díky za vysvětlení, pro většinu věc jasná, pro mě mlhavá...o:)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Ze šunky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hladká mouka Strouhanka Sůl Šunka Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Nokerle s vajíčkem

Nokerle s vajíčkem

Kotlety na houbách III.

Kotlety na houbách III.

Fazole s rajčaty

Fazole s rajčaty

Brampatáčky

Brampatáčky

Bramborové placky (nejen) se zelím

Bramborové placky (nejen) se zelím

Ledový salát s karotkou

Ledový salát s karotkou

Lehký sirup z růží

Lehký sirup z růží

Hlíva s pohankou

Hlíva s pohankou

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

174
Jednoduchá fazolková polévka
Jednoduchá fazolková…
134
Houbové ragú s nudlemi
Houbové ragú s nudlemi
65
Jahodové řezy - smetanové
Jahodové řezy - smetanové
26
Maso tří barev
Maso tří barev
23
Salát z buřtů
Salát z buřtů

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Velká proměna Brzobohaté: Překvapila šik účesem

Velká proměna Brzobohaté: Překvapila šik účesem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 25. 9. 2025: Kdo si dá všechny věci do pořádku a kdo sklidí zasloužený úspěch?

Denní horoskop na čtvrtek 25. 9. 2025: Kdo si dá všechny věci do pořádku a kdo sklidí zasloužený úspěch?

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Kauza »únosu« slavného režiséra: Jan Čenský brání Adamce! Nevěří posudku jeho ženy

Kauza »únosu« slavného režiséra: Jan Čenský brání Adamce! Nevěří posudku jeho ženy

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Obalované sýrovo-šunkové špízy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact