• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Obalované sýrovo-šunkové špízy
Napište svůj komentář k receptu

Obalované sýrovo-šunkové špízy

autor: katka marsalkova
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obalované sýrovo-šunkové špízy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g eidam sýr větší kus, vcelku
    • 250
      g šunka plátky - nejlépe obdélníky
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks vejce
    • 80
      g strouhanka
    • 80
      g hladká mouka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Eidam nakrájíme na kostky asi 2x2 cm a první kostku napíchneme na špejli, kraje plátku šunky přeložíme směrem ke středu a pak ještě přehneme tak, aby nám vnikla "kostka" stejně velká, jako sýr a napíchneme za sýr na špejli a tak pokračujeme střídavě dál podle toho, jak chceme špíz dlouhý. Na koncích musí být vždy sýr! Vajíčko si rozkvedláme s trochou soli a špízy obalíme 2x v trojobalu, aby sýr nevytekl.
2
Pak smažíme na pánvi dozlatova a podáváme s bramborami a tatarkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sýrovo-šunkové těstoviny

Sýrovo-šunkové těstoviny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Sýrovo-kuřecí špízy

Sýrovo-kuřecí špízy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lukqas | 28. 3. 2013 12:18

    si debil :-D

  • Jana Tomčíková | 28. 10. 2006 16:03

    Já tedy,když obaluji dvakrát, tak obalím v mouce,vejci,strouhance a podruhé už jenom ve vejci a strouhance, ale možná, že je to jedno.Smažit samozřejmě až po dvojím obalení.

  • Jana Kutačová | 28. 10. 2006 12:33

    Víťo,obalíš to jednou-mouka,vejce strouhanka a hned potom to samé uděláš ještě jednou.Pak teprve smažíš.Jak píše autorka,je to kvůli toho,aby nevytekl ten sýr.Dvojité obalování je pro jistotu:o))

  • Víťa :-) XXXX | 28. 10. 2006 01:03

    Zdravím, sem teprve začínající kuchtík, snažící se přežít hrůzy kolejního života a nějak nerozumím pojmu "dvakrát obalit"...?:)jako nejdřive do trojobalu obalit, dát to smažit,vyndat za chvíli a znova obalit?díky za vysvětlení, pro většinu věc jasná, pro mě mlhavá...o:)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Ze šunky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hladká mouka Strouhanka Sůl Šunka Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Moravské kuře

Moravské kuře

Mexická zeleninová polévka

Mexická zeleninová polévka

Pečená francouzská bageta plněná kuřecím salátem

Pečená francouzská bageta plněná…

Brokolicová žemlovka

Brokolicová žemlovka

Bešamel od maminky

Bešamel od maminky

Jeřabina - sterilovaná

Jeřabina - sterilovaná

"Kouřové" marinované vepřové

"Kouřové" marinované vepřové

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Pomazánka z červené řepy I.

Pomazánka z červené řepy I.

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

36
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
35
Jogurtová zálivka s česnekem a kari
Jogurtová zálivka s…
34
Pikantní bramborový guláš
Pikantní bramborový guláš
34
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
27
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Obalované sýrovo-šunkové špízy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact