• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Obalované sýrovo-šunkové špízy
Napište svůj komentář k receptu

Obalované sýrovo-šunkové špízy

autor: katka marsalkova
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obalované sýrovo-šunkové špízy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g eidam sýr větší kus, vcelku
    • 250
      g šunka plátky - nejlépe obdélníky
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks vejce
    • 80
      g strouhanka
    • 80
      g hladká mouka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Eidam nakrájíme na kostky asi 2x2 cm a první kostku napíchneme na špejli, kraje plátku šunky přeložíme směrem ke středu a pak ještě přehneme tak, aby nám vnikla "kostka" stejně velká, jako sýr a napíchneme za sýr na špejli a tak pokračujeme střídavě dál podle toho, jak chceme špíz dlouhý. Na koncích musí být vždy sýr! Vajíčko si rozkvedláme s trochou soli a špízy obalíme 2x v trojobalu, aby sýr nevytekl.
2
Pak smažíme na pánvi dozlatova a podáváme s bramborami a tatarkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sýrovo-šunkové těstoviny

Sýrovo-šunkové těstoviny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Sýrovo-kuřecí špízy

Sýrovo-kuřecí špízy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lukqas | 28. 3. 2013 12:18

    si debil :-D

  • Jana Tomčíková | 28. 10. 2006 16:03

    Já tedy,když obaluji dvakrát, tak obalím v mouce,vejci,strouhance a podruhé už jenom ve vejci a strouhance, ale možná, že je to jedno.Smažit samozřejmě až po dvojím obalení.

  • Jana Kutačová | 28. 10. 2006 12:33

    Víťo,obalíš to jednou-mouka,vejce strouhanka a hned potom to samé uděláš ještě jednou.Pak teprve smažíš.Jak píše autorka,je to kvůli toho,aby nevytekl ten sýr.Dvojité obalování je pro jistotu:o))

  • Víťa :-) XXXX | 28. 10. 2006 01:03

    Zdravím, sem teprve začínající kuchtík, snažící se přežít hrůzy kolejního života a nějak nerozumím pojmu "dvakrát obalit"...?:)jako nejdřive do trojobalu obalit, dát to smažit,vyndat za chvíli a znova obalit?díky za vysvětlení, pro většinu věc jasná, pro mě mlhavá...o:)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Ze šunky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hladká mouka Strouhanka Sůl Šunka Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety plněné šunkou a sýrem

Kotlety plněné šunkou a sýrem

Brokolicový krém

Brokolicový krém

Rakouský bramborový salát

Rakouský bramborový salát

Metrový koláč

Metrový koláč

Bramborovo-houskové knedlíky

Bramborovo-houskové knedlíky

Lilková směs s nivou

Lilková směs s nivou

Medovník s čokoládou

Medovník s čokoládou

Krém na zdobení dortů

Krém na zdobení dortů

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím zapečené

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

30 minut
Meruňková zavařenina s vanilkou

Meruňková zavařenina s vanilkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Lehký levandulový sirup

Lehký levandulový sirup

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

45 minut
Meruňkové knedlíky s marcipánem

Meruňkové knedlíky s marcipánem

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

55 minut
Višňový koláč s čokoládou

Višňový koláč s čokoládou

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Poslední sledované recepty

61
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
56
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
38
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
38
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
35
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů, proč ji jíst každý den, plus svěží recepty
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů,…
AHA.cz Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Mimibazar Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Když se o muže dělíte s jinou: Jak poznat, že randíte s mamánkem?

Když se o muže dělíte s jinou: Jak poznat, že randíte s mamánkem?

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Obalované sýrovo-šunkové špízy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact