• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Obalované sýrovo-šunkové špízy
Napište svůj komentář k receptu

Obalované sýrovo-šunkové špízy

autor: katka marsalkova
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obalované sýrovo-šunkové špízy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g eidam sýr větší kus, vcelku
    • 250
      g šunka plátky - nejlépe obdélníky
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks vejce
    • 80
      g strouhanka
    • 80
      g hladká mouka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Eidam nakrájíme na kostky asi 2x2 cm a první kostku napíchneme na špejli, kraje plátku šunky přeložíme směrem ke středu a pak ještě přehneme tak, aby nám vnikla "kostka" stejně velká, jako sýr a napíchneme za sýr na špejli a tak pokračujeme střídavě dál podle toho, jak chceme špíz dlouhý. Na koncích musí být vždy sýr! Vajíčko si rozkvedláme s trochou soli a špízy obalíme 2x v trojobalu, aby sýr nevytekl.
2
Pak smažíme na pánvi dozlatova a podáváme s bramborami a tatarkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sýrovo-šunkové těstoviny

Sýrovo-šunkové těstoviny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Sýrovo-kuřecí špízy

Sýrovo-kuřecí špízy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lukqas | 28. 3. 2013 12:18

    si debil :-D

  • Jana Tomčíková | 28. 10. 2006 16:03

    Já tedy,když obaluji dvakrát, tak obalím v mouce,vejci,strouhance a podruhé už jenom ve vejci a strouhance, ale možná, že je to jedno.Smažit samozřejmě až po dvojím obalení.

  • Jana Kutačová | 28. 10. 2006 12:33

    Víťo,obalíš to jednou-mouka,vejce strouhanka a hned potom to samé uděláš ještě jednou.Pak teprve smažíš.Jak píše autorka,je to kvůli toho,aby nevytekl ten sýr.Dvojité obalování je pro jistotu:o))

  • Víťa :-) XXXX | 28. 10. 2006 01:03

    Zdravím, sem teprve začínající kuchtík, snažící se přežít hrůzy kolejního života a nějak nerozumím pojmu "dvakrát obalit"...?:)jako nejdřive do trojobalu obalit, dát to smažit,vyndat za chvíli a znova obalit?díky za vysvětlení, pro většinu věc jasná, pro mě mlhavá...o:)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Ze šunky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hladká mouka Strouhanka Sůl Šunka Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové smaženky

Tvarohové smaženky

Výborné buchty

Výborné buchty

Široké nudle s kuřecím masem a nivou

Široké nudle s kuřecím masem a nivou

Studená cuketová polévka se dvěma sýry a šunkou

Studená cuketová polévka se dvěma…

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Kuře (nejen) na zelí

Kuře (nejen) na zelí

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Listové šátečky (závin) se špenátem

Listové šátečky (závin) se špenátem

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

228
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…
140
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
96
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
27
Banánové smoothie s avokádem
Banánové smoothie s…
23
Hovězí guláš v tlakáči
Hovězí guláš v tlakáči

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Obalované sýrovo-šunkové špízy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact