Z másla, cukru, mouky, ořechů a vejce zpracujeme těsto. Necháme asi půl hodiny odležet.
2
Formičky na ořechy vymažeme 100% tukem Omega, necháme zchladnout a plníme do nich těsto ve slabé vrstvě. Ve vyhřáté troubě rychle upečeme. Vyklopíme z formiček a necháme uležet, za několik dní vždy dvě půlky ořechu slepujeme k sobě krémem a dáme do lednice do druhého dne ztuhnout.
3
Druhý den rozehřejeme čokoládovou polevu (koupenou nebo si ji připravíme z čokolády na vaření a 100% tuku), celé ořechy v ní namočíme a obalíme je ve strouhaných ořeších.
4
Na náplň utřeme tuk s cukrem, přidáme rum a ořechy.
5
Poleva: 100 g čokolády na vaření rozehřejeme ve vodní lázni se lžící Omegy.