• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Obalované koblížky
Napište svůj komentář k receptu

Obalované koblížky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obalované koblížky
Obalované koblížky
Obalované koblížky
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček tvaroh
    • 180
      g hladká mouka
    • 4
      ks vejce
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 80
      g moučkový cukr na obalení
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Do tvarohu zamícháme žloutky, z bílků ušleháme tuhý sníh. Do tvarohu přimícháme mouku s práškem do pečiva a sůl. Nakonec opatrně zamícháme sníh z bílků. Lžičkou pak vykrajujeme "koblížky", smažíme na rozpáleném oleji a po upečení ihned obalujeme v moučkovém cukru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chutnější obalované řízky nebo zelenina

Chutnější obalované řízky nebo…

Hovězí řízky obalované sýrem

Hovězí řízky obalované sýrem

Kořeněné obalované houby

Kořeněné obalované houby

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Káča | 3. 1. 2013 11:05

    Teplé jsou mňam, ale studené už nejsou moc dobré.

  • MJG | 18. 5. 2012 11:28

    Taky jsem to nedavno delala, i bez rumu je to dobre, hlavne snadne. Obalovala jsem ve skoricovem cukru.

  • VeVerunka | 17. 5. 2012 21:09

    Těsta jsem se zpočátku bála, bylo hodně husté a po přidání sněhu hrudkovaté, ale po deseti minutách odležení s rumem se krásně vyhladilo. Obalovala jsem ve vanilkovém, skořicovém a moučkovém cukru a nejvíce nám chutnají se skořicovým. Koblížky jdou výborné, přidávám fotku.

  • michaela | 15. 10. 2010 13:41

    Recept jsem vyskousela je opravdu hotov behem par minut a chutna :-)

  • PajaP *** | 8. 9. 2009 19:04

    Vyborne, vynikajici, rozplyvaly se na jazyku, ale byly docela syte.

  • Simča Sládková | 2. 3. 2009 00:35

    Také dělám s rumem, nemusíte se toho bát ani pro děti, tepelnou úpravou se alkohol vypaří, děti se vám z koblížků neožerou :-D

  • Ivana Císařová | 25. 2. 2009 10:35

    A zkuste do moučkového cukru přidat trochu kakaa. Je to také výborné.

  • Marie Šindelová | 24. 2. 2009 19:11

    Dělám stejně,ale do těsta dávám ještě 4 lžíce rumu,aby tolik nenasákly tukem a ještě před obalaním je nechávám ,,osušit,,na ubrousku.

  • Marta Petrovcová | 24. 2. 2009 14:43

    Já přidávám vanilku na obalení. Taky to s tím jde.

  • Jaroslava Oumarová | 30. 1. 2006 12:27

    Já do cukru na obalení přidávám skořici. Je to chutnější:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Moučkový cukr Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ostrá tvarohová pomazánka

Ostrá tvarohová pomazánka

Jogurtové řezy

Jogurtové řezy

Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem

Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Vepřové kousky na paprice

Vepřové kousky na paprice

Bochánek - třený

Bochánek - třený

Banánovo-jahodový dort

Banánovo-jahodový dort

Srnčí maso na smetaně

Srnčí maso na smetaně

Čokoládový krém II.

Čokoládový krém II.

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

38
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
31
Kuřecí stehna na medu s jablky
Kuřecí stehna na medu s…
29
Krkovice se zelím
Krkovice se zelím
25
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
23
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Náhle zrušený koncert Burešové: Eva řekla, co se stalo!

Náhle zrušený koncert Burešové: Eva řekla, co se stalo!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Obalovaná česneková křidélka
Obalovaná česneková křidélka
Obalovaná kuřecí stehna
Obalovaná kuřecí stehna
Obalované dršťky
Obalované dršťky
Obalovaný asijský květák z trouby
Obalovaný asijský květák z trouby
Obalovaný celer s hořčičným dipem
Obalovaný celer s hořčičným dipem
Obalovaný kozí sýr
Obalovaný kozí sýr
  • Recepty.cz
  • Obalované koblížky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact