Teplé jsou mňam, ale studené už nejsou moc dobré.
Taky jsem to nedavno delala, i bez rumu je to dobre, hlavne snadne. Obalovala jsem ve skoricovem cukru.
Těsta jsem se zpočátku bála, bylo hodně husté a po přidání sněhu hrudkovaté, ale po deseti minutách odležení s rumem se krásně vyhladilo. Obalovala jsem ve vanilkovém, skořicovém a moučkovém cukru a nejvíce nám chutnají se skořicovým. Koblížky jdou výborné, přidávám fotku.
Recept jsem vyskousela je opravdu hotov behem par minut a chutna :-)
Vyborne, vynikajici, rozplyvaly se na jazyku, ale byly docela syte.
Také dělám s rumem, nemusíte se toho bát ani pro děti, tepelnou úpravou se alkohol vypaří, děti se vám z koblížků neožerou :-D
A zkuste do moučkového cukru přidat trochu kakaa. Je to také výborné.
Dělám stejně,ale do těsta dávám ještě 4 lžíce rumu,aby tolik nenasákly tukem a ještě před obalaním je nechávám ,,osušit,,na ubrousku.
Já přidávám vanilku na obalení. Taky to s tím jde.
Já do cukru na obalení přidávám skořici. Je to chutnější:-)