Obalovaná česneková křidélka
Vepřová játra obalovaná
Veganská obalovaná cuketa v těstíčku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
cenove narocnejsi?Nechapu.
Dělal jsem v pekáči,ne na grilu.Nenachal jsem strouhanku zvlhnout v lednici,ale pekl jsem hned po obalení...,stejně se mi semínka s parmazánem opticky ve strouhance ztratily.Chuťově dobré,ale nijak převratné :-)...jenom cenově náročnější.
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Velikonoční nádivka
Pomazánka z tresčích jater II.
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Celer s uzeným masem - zapékaný
Žemlovka s brusinkami
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Meruňkové čatní s cibulí
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou