Obalovaná česneková křidélka
Vepřová játra obalovaná
Veganská obalovaná cuketa v těstíčku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
cenove narocnejsi?Nechapu.
Dělal jsem v pekáči,ne na grilu.Nenachal jsem strouhanku zvlhnout v lednici,ale pekl jsem hned po obalení...,stejně se mi semínka s parmazánem opticky ve strouhance ztratily.Chuťově dobré,ale nijak převratné :-)...jenom cenově náročnější.
Kuřecí ražniči pro lenochy
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Smažené plněné kapustové listy …
Pizza z rohlíků
Vepřový kotlík s fazolemi
Frankfurtská polévka s hlívou
Omáčka "šufrung" na špagety
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Krémové lečo
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě