Obalovaná česneková křidélka
Vepřová játra obalovaná
Veganská obalovaná cuketa v těstíčku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
cenove narocnejsi?Nechapu.
Dělal jsem v pekáči,ne na grilu.Nenachal jsem strouhanku zvlhnout v lednici,ale pekl jsem hned po obalení...,stejně se mi semínka s parmazánem opticky ve strouhance ztratily.Chuťově dobré,ale nijak převratné :-)...jenom cenově náročnější.
Světová pomazánka na chlebíčky
Labužníkova kuřecí stehna
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Bramborové těsto-recept po babičce
Cizrna na italský způsob II.
Pštrosí maso s rozmarýnem
Mrkvové placičky
Zapečené müsli II.
Mrkvové smoothie s jogurtem
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci