Obalovaná česneková křidélka
Vepřová játra obalovaná
Veganská obalovaná cuketa v těstíčku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
cenove narocnejsi?Nechapu.
Dělal jsem v pekáči,ne na grilu.Nenachal jsem strouhanku zvlhnout v lednici,ale pekl jsem hned po obalení...,stejně se mi semínka s parmazánem opticky ve strouhance ztratily.Chuťově dobré,ale nijak převratné :-)...jenom cenově náročnější.
Pikantní vepřová játra
Pierogi ‒ pirožky
Rybí polévka II.
Pampeliškové víno
Pracny - recept po babičce
Jablečný víkendový koláč - vláčný
Jednoduchý jogurtový beránek
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki