Radko, skvělé, mám upečeno.Trochu na plechu povolilo, ale pořád vypadá dobře, pekla jsem včera a dnes už byla ochutnávka.Výborné, měkké, mám vtedy chladnu a v té papírové krabici /na doporučení/ senzační:-) hodnotím 1, jste lepší cukrářka než v krámech
přes strojek nedoporučuji, jsou moc dobré, ale potřebují tak 3 týdny uležet v chladu v papírové krabici tzv. na vzduchu.
Přes strojek jsem je nezkoušela, ale těsto je takové mastnější takže by to možná šlo. Peču je ve stejnou dobu jako vanilkové rohlíčky.
Mám dotaz, šlo by třeba vytlačit přes strojek? A jak je to s uležením. Péct s předstihem nebo se dají hned.
co je obalit v kakau?
Tyhle rohlíčky jsem pekla už několikrát a měly docela úspěch. Při pečení se neroztečou, jen je třeba víc hlídat troubu, protože je to tmavé těsto a už se mi stalo, že se jich několik spálilo. Já je neobaluji v cukru, ale konce máčím v čokoládě.
Tak tohle je zajímavé. A neroztečou se při pečení ? Také mně to nutí vyzkoušet...-)
Musí být výborné, určitě vyzkouším na Vánoce.
rohlíčky obalujeme teplé v cukru? a jakou mají konzistenci musí se uležet?