• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nutellové rohlíčky
Napište svůj komentář k receptu

Nutellové rohlíčky

autor: Radka Hudská
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nutellové rohlíčky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g nutella
    • 1
      lžíce cukr
    • 100
      g máslo
    • 300
      g hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Utřeme nutellu s máslem do pěny, přidáme vejce, cukr, vanilkový cukr, špetku soli, mouku prosátou a smíchanou s kypřícím práškem, uděláme tužší těsto a necháme zabalené do fólie v lednici asi hodinu odpočinout. Z těsta tvoříme rohlíčky, které pečeme při 180 °C asi 8 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nutellové muffiny

Nutellové muffiny

Dia rohlíčky s ořechy

Dia rohlíčky s ořechy

Skořicové rohlíčky

Skořicové rohlíčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Iva M | 12. 12. 2007 20:17

    Radko, skvělé, mám upečeno.Trochu na plechu povolilo, ale pořád vypadá dobře, pekla jsem včera a dnes už byla ochutnávka.Výborné, měkké, mám vtedy chladnu a v té papírové krabici /na doporučení/ senzační:-) hodnotím 1, jste lepší cukrářka než v krámech

  • Radka Hudská | 9. 12. 2007 07:24

    přes strojek nedoporučuji, jsou moc dobré, ale potřebují tak 3 týdny uležet v chladu v papírové krabici tzv. na vzduchu.

  • Jitka Klusová | 28. 11. 2007 20:02

    Přes strojek jsem je nezkoušela, ale těsto je takové mastnější takže by to možná šlo. Peču je ve stejnou dobu jako vanilkové rohlíčky.

  • Iva Malá | 28. 11. 2007 14:44

    Mám dotaz, šlo by třeba vytlačit přes strojek? A jak je to s uležením. Péct s předstihem nebo se dají hned.

  • mia | 28. 11. 2007 12:59

    co je obalit v kakau?

  • Jitka Klusová | 15. 11. 2007 19:03

    Tyhle rohlíčky jsem pekla už několikrát a měly docela úspěch. Při pečení se neroztečou, jen je třeba víc hlídat troubu, protože je to tmavé těsto a už se mi stalo, že se jich několik spálilo. Já je neobaluji v cukru, ale konce máčím v čokoládě.

  • Marsí | 15. 11. 2007 11:45

    Tak tohle je zajímavé. A neroztečou se při pečení ? Také mně to nutí vyzkoušet...-)

  • Jana z VM | 13. 11. 2007 13:16

    Musí být výborné, určitě vyzkouším na Vánoce.

  • Anonym | 11. 11. 2007 17:54

    rohlíčky obalujeme teplé v cukru? a jakou mají konzistenci musí se uležet?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Máslo Nutella Prášek do pečiva Sůl Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pravý upírský bramborák

Pravý upírský bramborák

Sypaná buchta

Sypaná buchta

Šlehačkový koláč s jablky

Šlehačkový koláč s jablky

Filé v alobalu

Filé v alobalu

Jednoduché artyčoky

Jednoduché artyčoky

Filety po italsku

Filety po italsku

Dresing

Dresing

Hlíva s květákem na mozeček nebo zapečená

Hlíva s květákem na mozeček nebo…

Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

260
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
70
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
50
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Trojbarevné tvarohové…
18
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
15
Kynutý koláč s tvarohem
Kynutý koláč s tvarohem

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Ondřej Brzobohatý (42) vzpomíná na tátu Radka: Dojemné přiznání i přání k '113. narozeninám'

Ondřej Brzobohatý (42) vzpomíná na tátu Radka: Dojemné přiznání i přání k '113. narozeninám'

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

  • Recepty.cz
  • Nutellové rohlíčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact