• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nutellové rohlíčky
Napište svůj komentář k receptu

Nutellové rohlíčky

autor: Radka Hudská
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nutellové rohlíčky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g nutela
    • 1
      lžíce cukr
    • 100
      g máslo
    • 300
      g hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Utřeme nutellu s máslem do pěny, přidáme vejce, cukr, vanilkový cukr, špetku soli, mouku prosátou a smíchanou s kypřícím práškem, uděláme tužší těsto a necháme zabalené do fólie v lednici asi hodinu odpočinout. Z těsta tvoříme rohlíčky, které pečeme při 180 °C asi 8 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nutellové muffiny

Nutellové muffiny

Skořicové rohlíčky

Skořicové rohlíčky

Dia rohlíčky s ořechy

Dia rohlíčky s ořechy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Iva M | 12. 12. 2007 20:17

    Radko, skvělé, mám upečeno.Trochu na plechu povolilo, ale pořád vypadá dobře, pekla jsem včera a dnes už byla ochutnávka.Výborné, měkké, mám vtedy chladnu a v té papírové krabici /na doporučení/ senzační:-) hodnotím 1, jste lepší cukrářka než v krámech

  • Radka Hudská | 9. 12. 2007 07:24

    přes strojek nedoporučuji, jsou moc dobré, ale potřebují tak 3 týdny uležet v chladu v papírové krabici tzv. na vzduchu.

  • Jitka Klusová | 28. 11. 2007 20:02

    Přes strojek jsem je nezkoušela, ale těsto je takové mastnější takže by to možná šlo. Peču je ve stejnou dobu jako vanilkové rohlíčky.

  • Iva Malá | 28. 11. 2007 14:44

    Mám dotaz, šlo by třeba vytlačit přes strojek? A jak je to s uležením. Péct s předstihem nebo se dají hned.

  • mia | 28. 11. 2007 12:59

    co je obalit v kakau?

  • Jitka Klusová | 15. 11. 2007 19:03

    Tyhle rohlíčky jsem pekla už několikrát a měly docela úspěch. Při pečení se neroztečou, jen je třeba víc hlídat troubu, protože je to tmavé těsto a už se mi stalo, že se jich několik spálilo. Já je neobaluji v cukru, ale konce máčím v čokoládě.

  • Marsí | 15. 11. 2007 11:45

    Tak tohle je zajímavé. A neroztečou se při pečení ? Také mně to nutí vyzkoušet...-)

  • Jana z VM | 13. 11. 2007 13:16

    Musí být výborné, určitě vyzkouším na Vánoce.

  • Anonym | 11. 11. 2007 17:54

    rohlíčky obalujeme teplé v cukru? a jakou mají konzistenci musí se uležet?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Máslo Nutela Prášek do pečiva Sůl Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajská polévka s masem

Rajská polévka s masem

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Pangas raz dva

Pangas raz dva

Arašídové máslo

Arašídové máslo

Lívance z podmáslí s borůvkami a javorovým sirupem

Lívance z podmáslí s borůvkami a…

Nakládaný králík se zakysanou smetanou  Dočík

Nakládaný králík se zakysanou…

Citronový nebo pomerančový krém - pikantní

Citronový nebo pomerančový krém -…

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Halloumi z grilu na salátu

Halloumi z grilu na salátu

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

121
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
70
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
55
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
44
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
37
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)

Zajímavé články

Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí jahodový sirup
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí…
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet nebo s ořechovým krémem
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet…
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
AHA.cz Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Andrea Verešová na módní akci: Sázka na průhlednou!

Andrea Verešová na módní akci: Sázka na průhlednou!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

  • Recepty.cz
  • Nutellové rohlíčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact