• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nutellové rohlíčky
Napište svůj komentář k receptu

Nutellové rohlíčky

autor: Radka Hudská
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nutellové rohlíčky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g nutela
    • 1
      lžíce cukr
    • 100
      g máslo
    • 300
      g hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Utřeme nutellu s máslem do pěny, přidáme vejce, cukr, vanilkový cukr, špetku soli, mouku prosátou a smíchanou s kypřícím práškem, uděláme tužší těsto a necháme zabalené do fólie v lednici asi hodinu odpočinout. Z těsta tvoříme rohlíčky, které pečeme při 180 °C asi 8 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nutellové muffiny

Nutellové muffiny

Dia rohlíčky s ořechy

Dia rohlíčky s ořechy

Skořicové rohlíčky

Skořicové rohlíčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Iva M | 12. 12. 2007 20:17

    Radko, skvělé, mám upečeno.Trochu na plechu povolilo, ale pořád vypadá dobře, pekla jsem včera a dnes už byla ochutnávka.Výborné, měkké, mám vtedy chladnu a v té papírové krabici /na doporučení/ senzační:-) hodnotím 1, jste lepší cukrářka než v krámech

  • Radka Hudská | 9. 12. 2007 07:24

    přes strojek nedoporučuji, jsou moc dobré, ale potřebují tak 3 týdny uležet v chladu v papírové krabici tzv. na vzduchu.

  • Jitka Klusová | 28. 11. 2007 20:02

    Přes strojek jsem je nezkoušela, ale těsto je takové mastnější takže by to možná šlo. Peču je ve stejnou dobu jako vanilkové rohlíčky.

  • Iva Malá | 28. 11. 2007 14:44

    Mám dotaz, šlo by třeba vytlačit přes strojek? A jak je to s uležením. Péct s předstihem nebo se dají hned.

  • mia | 28. 11. 2007 12:59

    co je obalit v kakau?

  • Jitka Klusová | 15. 11. 2007 19:03

    Tyhle rohlíčky jsem pekla už několikrát a měly docela úspěch. Při pečení se neroztečou, jen je třeba víc hlídat troubu, protože je to tmavé těsto a už se mi stalo, že se jich několik spálilo. Já je neobaluji v cukru, ale konce máčím v čokoládě.

  • Marsí | 15. 11. 2007 11:45

    Tak tohle je zajímavé. A neroztečou se při pečení ? Také mně to nutí vyzkoušet...-)

  • Jana z VM | 13. 11. 2007 13:16

    Musí být výborné, určitě vyzkouším na Vánoce.

  • Anonym | 11. 11. 2007 17:54

    rohlíčky obalujeme teplé v cukru? a jakou mají konzistenci musí se uležet?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Máslo Nutela Prášek do pečiva Sůl Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jidášky našich babiček

Jidášky našich babiček

Rybí pomazánka II.

Rybí pomazánka II.

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Krémová kapustovo-sýrová polévka

Krémová kapustovo-sýrová polévka

Citronové muffiny

Citronové muffiny

Makovky - sladké housky

Makovky - sladké housky

Dobré špízy

Dobré špízy

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

60
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
43
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
39
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
34
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
33
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Nutellové rohlíčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact