• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nutellové rohlíčky
Napište svůj komentář k receptu

Nutellové rohlíčky

autor: Radka Hudská
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nutellové rohlíčky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g nutela
    • 1
      lžíce cukr
    • 100
      g máslo
    • 300
      g hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Utřeme nutellu s máslem do pěny, přidáme vejce, cukr, vanilkový cukr, špetku soli, mouku prosátou a smíchanou s kypřícím práškem, uděláme tužší těsto a necháme zabalené do fólie v lednici asi hodinu odpočinout. Z těsta tvoříme rohlíčky, které pečeme při 180 °C asi 8 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nutellové muffiny

Nutellové muffiny

Dia rohlíčky s ořechy

Dia rohlíčky s ořechy

Skořicové rohlíčky

Skořicové rohlíčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Iva M | 12. 12. 2007 20:17

    Radko, skvělé, mám upečeno.Trochu na plechu povolilo, ale pořád vypadá dobře, pekla jsem včera a dnes už byla ochutnávka.Výborné, měkké, mám vtedy chladnu a v té papírové krabici /na doporučení/ senzační:-) hodnotím 1, jste lepší cukrářka než v krámech

  • Radka Hudská | 9. 12. 2007 07:24

    přes strojek nedoporučuji, jsou moc dobré, ale potřebují tak 3 týdny uležet v chladu v papírové krabici tzv. na vzduchu.

  • Jitka Klusová | 28. 11. 2007 20:02

    Přes strojek jsem je nezkoušela, ale těsto je takové mastnější takže by to možná šlo. Peču je ve stejnou dobu jako vanilkové rohlíčky.

  • Iva Malá | 28. 11. 2007 14:44

    Mám dotaz, šlo by třeba vytlačit přes strojek? A jak je to s uležením. Péct s předstihem nebo se dají hned.

  • mia | 28. 11. 2007 12:59

    co je obalit v kakau?

  • Jitka Klusová | 15. 11. 2007 19:03

    Tyhle rohlíčky jsem pekla už několikrát a měly docela úspěch. Při pečení se neroztečou, jen je třeba víc hlídat troubu, protože je to tmavé těsto a už se mi stalo, že se jich několik spálilo. Já je neobaluji v cukru, ale konce máčím v čokoládě.

  • Marsí | 15. 11. 2007 11:45

    Tak tohle je zajímavé. A neroztečou se při pečení ? Také mně to nutí vyzkoušet...-)

  • Jana z VM | 13. 11. 2007 13:16

    Musí být výborné, určitě vyzkouším na Vánoce.

  • Anonym | 11. 11. 2007 17:54

    rohlíčky obalujeme teplé v cukru? a jakou mají konzistenci musí se uležet?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Máslo Nutela Prášek do pečiva Sůl Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Králík jako od babičky

Králík jako od babičky

Ohavečské košíčky

Ohavečské košíčky

Gulášová polévka II.

Gulášová polévka II.

Salát z červené řepy s hruškou

Salát z červené řepy s hruškou

Vánoční rybí polévka

Vánoční rybí polévka

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Tradiční trdelník

Tradiční trdelník

"POLÁRKA"  vanilkové řezy

"POLÁRKA" vanilkové řezy

Papriková smetanová omáčka

Papriková smetanová omáčka

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

61
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
38
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
37
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
34
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
30
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Vegas party v odstínech rudé: Souboj dekoltů Vémolové a Dragounové a hvězda reality show v plavkách!

Vegas party v odstínech rudé: Souboj dekoltů Vémolové a Dragounové a hvězda reality show v plavkách!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Nutellové rohlíčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact