• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nutella řezy
Napište svůj komentář k receptu

Nutella řezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nutella řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 200
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vanilka
    • 5
      ks vejce
    • 2
      lžíce kakao
    • 0,13
      l voda
    • 0,13
      l rostlinný olej
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 3
      lžíce nutella
    • 70
      g cukr
    • šlehačka 2 ztužovače
  • Krém
    • 70
      g cukr
    • 2
      ks ztužovač šlehačky
    • 1
      l krém rostlinný, slazený

Postup přípravy receptu

1
Cukr, vanilkový cukr, žloutky, vodu a olej ušleháme, přidáme mouku s práškem do pečiva a kakaem a nakonec sníh z pěti bílků. Dáme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme 20 minut při 180 °C v elektrické troubě.
2
Krém: vše, kromě nutely ušleháme do husta. Polovinu bílého krému dáme na upečené vychladlé těsto a druhou polovinu ochutíme a obarvíme 3 lžícemi nuttely a natřeme na bílý krém. Dáme zatuhnout do ledničky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nutella roláda

Nutella roláda

Nutella mousse

Nutella mousse

Domácí nutella

Domácí nutella

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 1. 3. 2006 10:21

    můžete dát i tři ztužovače,nic se nestane.

  • Lenka | 28. 2. 2006 11:07

    Pokud použijeme klasickou šlehačku, dáme také 1 litr? Není ale potom málo 2 ztužovače?

  • Lenka | 28. 2. 2006 09:47

    Pokud použijeme klasickou šlehačku, dáme také 1 litr? Zdá se mi to moc. I když, - pokud krém rozdělíme na dva díly (světlý,tmavý). možná je to fakt akorát.

  • Petra Meruňková | 28. 2. 2006 08:19

    Holé se dá koupit v Makru,nebo ve větších supermarketech.

  • Kuchařka on-line | 27. 2. 2006 12:36

    Holé rostlinný krém slazený se používá jako náhrada živočišné smetany. Obrázek a více informací zde http://www.icbc.cz/codap.html. Nahradit jej můžete klasickou smetanou ke šlehání.

  • Anonym | 27. 2. 2006 12:28

    co je to prosím holé krém?nikde jsem ho určitě neviděla a čím se dá popřípadě nahradit?díky anna

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Šlehání Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Krém Moučkový cukr Nutella Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Vanilka Vejce Voda Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ženevské řezy

Ženevské řezy

Kavak

Kavak

Africké kari

Africké kari

Pravé italské tiramisu II.

Pravé italské tiramisu II.

Křenová sekaná

Křenová sekaná

Zapečené brambory se smetanou a parmazánem

Zapečené brambory se smetanou a…

Thajské žluté zeleninové karí

Thajské žluté zeleninové karí

Nakládané karotky

Nakládané karotky

Kachna pomalu pečená

Kachna pomalu pečená

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
15
Kulajda
Kulajda
15
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
15
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom!  Koho se podařilo vyloučit?

Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom! Koho se podařilo vyloučit?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Nutella řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact