• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nutella řezy
Napište svůj komentář k receptu

Nutella řezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nutella řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 200
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vanilka
    • 5
      ks vejce
    • 2
      lžíce kakao
    • 0,13
      l voda
    • 0,13
      l rostlinný olej
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 3
      lžíce nutela
    • 70
      g cukr
    • šlehačka 2 ztužovače
  • Krém
    • 70
      g cukr
    • 2
      ks ztužovač šlehačky
    • 1
      l krém rostlinný, slazený

Postup přípravy receptu

1
Cukr, vanilkový cukr, žloutky, vodu a olej ušleháme, přidáme mouku s práškem do pečiva a kakaem a nakonec sníh z pěti bílků. Dáme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme 20 minut při 180 °C v elektrické troubě.
2
Krém: vše, kromě nutely ušleháme do husta. Polovinu bílého krému dáme na upečené vychladlé těsto a druhou polovinu ochutíme a obarvíme 3 lžícemi nuttely a natřeme na bílý krém. Dáme zatuhnout do ledničky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nutella roláda

Nutella roláda

Nutella mousse

Nutella mousse

Domácí nutella

Domácí nutella

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 1. 3. 2006 10:21

    můžete dát i tři ztužovače,nic se nestane.

  • Lenka | 28. 2. 2006 11:07

    Pokud použijeme klasickou šlehačku, dáme také 1 litr? Není ale potom málo 2 ztužovače?

  • Lenka | 28. 2. 2006 09:47

    Pokud použijeme klasickou šlehačku, dáme také 1 litr? Zdá se mi to moc. I když, - pokud krém rozdělíme na dva díly (světlý,tmavý). možná je to fakt akorát.

  • Petra Meruňková | 28. 2. 2006 08:19

    Holé se dá koupit v Makru,nebo ve větších supermarketech.

  • Kuchařka on-line | 27. 2. 2006 12:36

    Holé rostlinný krém slazený se používá jako náhrada živočišné smetany. Obrázek a více informací zde http://www.icbc.cz/codap.html. Nahradit jej můžete klasickou smetanou ke šlehání.

  • Anonym | 27. 2. 2006 12:28

    co je to prosím holé krém?nikde jsem ho určitě neviděla a čím se dá popřípadě nahradit?díky anna

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Šlehání Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Krém Moučkový cukr Nutela Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Vanilka Vejce Voda Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gurmánské smažené řízky

Gurmánské smažené řízky

Vynikající zeleninová polévka

Vynikající zeleninová polévka

Utopenci IV.

Utopenci IV.

Výborná tvarohová pomazánka

Výborná tvarohová pomazánka

Žampionová polévka se zakysanou smetanou

Žampionová polévka se zakysanou…

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč s drobenkou

Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…

Barevné hrnkové knedlíky

Barevné hrnkové knedlíky

Jednoduchá vločková polévka

Jednoduchá vločková polévka

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

67
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
52
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
38
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…
36
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka s hovězím…
34
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Nutella řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact