• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nugátové řezy III.
Napište svůj komentář k receptu

Nugátové řezy III.

autor: kacikJP
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 9
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nugátové řezy III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • krém
    • 7
      ks žloutek
    • 7
      mléko
    • 7
      moučkový cukr
    • 7
      kakao
    • 250
      g máslo
  • těsto
    • 1
      špetka sůl
    • 350
      g moučkový cukr
    • 7
      ks bílek
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 200
      g strouhaný kokos

Postup přípravy receptu

1
Ze sedmi bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh.
2
Pak opatrně zašleháme moučkový cukr, poté zlehka vmícháme i kokos a nakonec polohrubou mouku a 1 prášek do pečiva.
3
Dáme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečemě ve vyhřáté troubě při teplotě 170 °C.
4
Pečeme 10-15 minut. Upečený kokos mírně zavoní a zrůžoví.
5
Na vychladlý kokos ušleháme ve vodní lázni krém: 7 žloutků, mléko, kakao, a cukr.
6
Šleháme asi 5 minut, musí být vlahý a musí zhoustnout. Dáme zchladnout a mezitím ušleháme máslo a zašleháme do něj zchladlý krém. Pak už jen potřeme krémem kokos a kdo má rád čokoládu, tak doporučují přelít čokoládovou polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nugátové řezy

Nugátové řezy

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Ořechové řezy III.

Ořechové řezy III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Uživatel (#334071) | 20. 12. 2021 20:18

    Prosím... opravdu do krému polohrubou mouku a kokos? :-) Do surovin se asi vloudila chybička, že? :-)

  • Simča Sládková | 11. 11. 2006 16:48

    Tento recept je hodně podobný "Řezům s nugátem", které jsou v této kuchařce také.... Tak sem dám také tipy, které jsem dala tam:Na nugát dáváme čokoládu z 80g másla (či Hery), 80g mletého cukru, 3 lžíce Solamylu, 3 lžíce kakaa, 5 lžic studeného mléka - všechny suroviny umícháme ve vodní lázni dohladka a po schládnutí na nugát. Toto množství je na klasický velký plech cca 30 x 40 cm.

  • Ivan Šarlinger | 17. 5. 2006 22:23

    Řezy jsem vyzkoušel včetně přidání marmeládya mohu říct,že všem moc chutnaly.Navíc i jako chlap sem si s nima dokázal celkem snadno poradit.Všem doporučuju.

  • Lenka Zavřelová | 13. 2. 2006 09:45

    Těmto řezům říkáme kokosové a jsou výborné.Jen k máslu dávám ještě 15 dkg cukru a kokos po upečení potřu rybíz.marmeládou.Polevu dávám.Mají chuť jako kokosky z cukrárny,je to super zákusek!

  • Renda Piskořová | 12. 2. 2006 09:08

    Tyhle řezy dělá moje tchýně a jsou fakt senzační!Určitě vyzkoušejte!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Strouhaný kokos Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí polévka se svítkem

Kuřecí polévka se svítkem

Sekané znojemské biftečky

Sekané znojemské biftečky

Holandské řízky s nivou

Holandské řízky s nivou

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Müsli tyčinky II.

Müsli tyčinky II.

Celerová omeleta

Celerová omeleta

Boloňské tousty

Boloňské tousty

Česneková pomazánka z červené řepy

Česneková pomazánka z červené řepy

Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

148
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
41
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
29
Salát s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi
Salát s grilovanou…
27
Bramborové placky se sýrem po našem
Bramborové placky se…
24
Domácí tartiflette (zapečené brambory se sýrem)
Domácí tartiflette …

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Trable před koncertem: Sebastiana Navrátila trápí zranění!

Trable před koncertem: Sebastiana Navrátila trápí zranění!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Nudlový nákyp s jablky
Nudlový nákyp s jablky
Nugátová kolečka
Nugátová kolečka
Nugátové řezy
Nugátové řezy
Nugetky s uzenou paprikou
Nugetky s uzenou paprikou
Nutela (DUKAN)
Nutela (DUKAN)
Nutella mousse
Nutella mousse
  • Recepty.cz
  • Nugátové řezy III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact