• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nugátové řezy III.
Napište svůj komentář k receptu

Nugátové řezy III.

autor: kacikJP
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 9
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nugátové řezy III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • krém
    • 7
      ks žloutek
    • 7
      mléko
    • 7
      moučkový cukr
    • 7
      kakao
    • 250
      g máslo
  • těsto
    • 1
      špetka sůl
    • 350
      g moučkový cukr
    • 7
      ks bílek
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 200
      g strouhaný kokos

Postup přípravy receptu

1
Ze sedmi bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh.
2
Pak opatrně zašleháme moučkový cukr, poté zlehka vmícháme i kokos a nakonec polohrubou mouku a 1 prášek do pečiva.
3
Dáme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečemě ve vyhřáté troubě při teplotě 170 °C.
4
Pečeme 10-15 minut. Upečený kokos mírně zavoní a zrůžoví.
5
Na vychladlý kokos ušleháme ve vodní lázni krém: 7 žloutků, mléko, kakao, a cukr.
6
Šleháme asi 5 minut, musí být vlahý a musí zhoustnout. Dáme zchladnout a mezitím ušleháme máslo a zašleháme do něj zchladlý krém. Pak už jen potřeme krémem kokos a kdo má rád čokoládu, tak doporučují přelít čokoládovou polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nugátové řezy

Nugátové řezy

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Ořechové řezy III.

Ořechové řezy III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Uživatel (#334071) | 20. 12. 2021 20:18

    Prosím... opravdu do krému polohrubou mouku a kokos? :-) Do surovin se asi vloudila chybička, že? :-)

  • Simča Sládková | 11. 11. 2006 16:48

    Tento recept je hodně podobný "Řezům s nugátem", které jsou v této kuchařce také.... Tak sem dám také tipy, které jsem dala tam:Na nugát dáváme čokoládu z 80g másla (či Hery), 80g mletého cukru, 3 lžíce Solamylu, 3 lžíce kakaa, 5 lžic studeného mléka - všechny suroviny umícháme ve vodní lázni dohladka a po schládnutí na nugát. Toto množství je na klasický velký plech cca 30 x 40 cm.

  • Ivan Šarlinger | 17. 5. 2006 22:23

    Řezy jsem vyzkoušel včetně přidání marmeládya mohu říct,že všem moc chutnaly.Navíc i jako chlap sem si s nima dokázal celkem snadno poradit.Všem doporučuju.

  • Lenka Zavřelová | 13. 2. 2006 09:45

    Těmto řezům říkáme kokosové a jsou výborné.Jen k máslu dávám ještě 15 dkg cukru a kokos po upečení potřu rybíz.marmeládou.Polevu dávám.Mají chuť jako kokosky z cukrárny,je to super zákusek!

  • Renda Piskořová | 12. 2. 2006 09:08

    Tyhle řezy dělá moje tchýně a jsou fakt senzační!Určitě vyzkoušejte!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Strouhaný kokos Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová krkovice se šlehačkou

Vepřová krkovice se šlehačkou

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

Bezinková šťáva II.

Bezinková šťáva II.

Malakov dort - starý recept po prababičce

Malakov dort - starý recept po…

Špenátová polévka s krutony

Špenátová polévka s krutony

Kynuté skořicové uzlíky

Kynuté skořicové uzlíky

Dort "Hlava koně"

Dort "Hlava koně"

Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem

Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem

Bramborový guláš s baby karotkou

Bramborový guláš s baby karotkou

Doporučujeme

30 minut
Středomořská čočková polévka

Středomořská čočková polévka

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

311
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
97
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
95
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci
81
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek
Jablečný cukrový závin …
79
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí trochu vylepšit dvě základní ingredience
Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí…
Dorty vzdorující gravitaci: Prohlédněte si sladkosti, které ohromí každého oslavence
Dorty vzdorující gravitaci: Prohlédněte si…
Švestky jedna báseň: 11 receptů, díky kterým chutně zpracujete letošní úrodu
Švestky jedna báseň: 11 receptů, díky kterým…
Domácí pečený čaj: Zkuste další chutný způsob, jak zužitkovat úrodu letního ovoce
Domácí pečený čaj: Zkuste další chutný způsob,…
10 nejlepších receptů na švestkové koláče: Přenesou vás do kuchyně u babičky i do luxusní cukrárny
10 nejlepších receptů na švestkové koláče:…
AHA.cz Drama u Vondráčkové: První reakce zpěvačky

Drama u Vondráčkové: První reakce zpěvačky

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Slzy, kufry a zpáteční letenka. Jak vypadají rozchody na dovolené?

Slzy, kufry a zpáteční letenka. Jak vypadají rozchody na dovolené?

Blesk pro ženy Módní tabu v kanceláři: Na tyhle oděvy zapomeňte!

Módní tabu v kanceláři: Na tyhle oděvy zapomeňte!

Ženy.cz Stojí váš šéf za starou bačkoru? Tak přestaňte brečet a jednejte

Stojí váš šéf za starou bačkoru? Tak přestaňte brečet a jednejte

Blesk.cz Pánské prvky v dámském šatníku očima Iny T.

Pánské prvky v dámském šatníku očima Iny T.

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na září: Kdo si projde partnerskou krizí a kdo může otěhotnět?

Velký horoskop lásky na září: Kdo si projde partnerskou krizí a kdo může otěhotnět?

Další doporučené recepty:

Nudlový nákyp s jablky
Nudlový nákyp s jablky
Nugátová kolečka
Nugátová kolečka
Nugátové řezy
Nugátové řezy
Nugetky s uzenou paprikou
Nugetky s uzenou paprikou
Nutela (DUKAN)
Nutela (DUKAN)
Nutella mousse
Nutella mousse
  • Recepty.cz
  • Nugátové řezy III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact