• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nugátové řezy III.
Napište svůj komentář k receptu

Nugátové řezy III.

autor: kacikJP
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 9
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nugátové řezy III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • krém
    • 7
      ks žloutek
    • 7
      mléko
    • 7
      moučkový cukr
    • 7
      kakao
    • 250
      g máslo
  • těsto
    • 1
      špetka sůl
    • 350
      g moučkový cukr
    • 7
      ks bílek
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 200
      g strouhaný kokos

Postup přípravy receptu

1
Ze sedmi bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh.
2
Pak opatrně zašleháme moučkový cukr, poté zlehka vmícháme i kokos a nakonec polohrubou mouku a 1 prášek do pečiva.
3
Dáme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečemě ve vyhřáté troubě při teplotě 170 °C.
4
Pečeme 10-15 minut. Upečený kokos mírně zavoní a zrůžoví.
5
Na vychladlý kokos ušleháme ve vodní lázni krém: 7 žloutků, mléko, kakao, a cukr.
6
Šleháme asi 5 minut, musí být vlahý a musí zhoustnout. Dáme zchladnout a mezitím ušleháme máslo a zašleháme do něj zchladlý krém. Pak už jen potřeme krémem kokos a kdo má rád čokoládu, tak doporučují přelít čokoládovou polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nugátové řezy

Nugátové řezy

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Ořechové řezy III.

Ořechové řezy III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Uživatel (#334071) | 20. 12. 2021 20:18

    Prosím... opravdu do krému polohrubou mouku a kokos? :-) Do surovin se asi vloudila chybička, že? :-)

  • Simča Sládková | 11. 11. 2006 16:48

    Tento recept je hodně podobný "Řezům s nugátem", které jsou v této kuchařce také.... Tak sem dám také tipy, které jsem dala tam:Na nugát dáváme čokoládu z 80g másla (či Hery), 80g mletého cukru, 3 lžíce Solamylu, 3 lžíce kakaa, 5 lžic studeného mléka - všechny suroviny umícháme ve vodní lázni dohladka a po schládnutí na nugát. Toto množství je na klasický velký plech cca 30 x 40 cm.

  • Ivan Šarlinger | 17. 5. 2006 22:23

    Řezy jsem vyzkoušel včetně přidání marmeládya mohu říct,že všem moc chutnaly.Navíc i jako chlap sem si s nima dokázal celkem snadno poradit.Všem doporučuju.

  • Lenka Zavřelová | 13. 2. 2006 09:45

    Těmto řezům říkáme kokosové a jsou výborné.Jen k máslu dávám ještě 15 dkg cukru a kokos po upečení potřu rybíz.marmeládou.Polevu dávám.Mají chuť jako kokosky z cukrárny,je to super zákusek!

  • Renda Piskořová | 12. 2. 2006 09:08

    Tyhle řezy dělá moje tchýně a jsou fakt senzační!Určitě vyzkoušejte!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Strouhaný kokos Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Delikatesní salát

Delikatesní salát

Sekaná pečeně plněná vejci

Sekaná pečeně plněná vejci

Gratinovaný květák

Gratinovaný květák

Tvarohová bábovka III.

Tvarohová bábovka III.

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…

Rybízový dort s tvarohem

Rybízový dort s tvarohem

Lasagne s masem a žampiony

Lasagne s masem a žampiony

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Mleté maso po marocku

Mleté maso po marocku

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

37
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Sele na rožni
Sele na rožni
25
Selská směs
Selská směs
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
23
Míša řezy
Míša řezy

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Šéf Amfory Salava slavil „70“: Velkolepá party, slzy i odjezdy v protisměru!

Šéf Amfory Salava slavil „70“: Velkolepá party, slzy i odjezdy v protisměru!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Další doporučené recepty:

Nudlový nákyp s jablky
Nudlový nákyp s jablky
Nugátová kolečka
Nugátová kolečka
Nugátové řezy
Nugátové řezy
Nugetky s uzenou paprikou
Nugetky s uzenou paprikou
Nutela (DUKAN)
Nutela (DUKAN)
Nutella mousse
Nutella mousse
  • Recepty.cz
  • Nugátové řezy III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact