• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Nugátové řezy III.
Napište svůj komentář k receptu

Nugátové řezy III.

autor: kacikJP
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 9
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nugátové řezy III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • krém
    • 7
      ks žloutek
    • 7
      mléko
    • 7
      moučkový cukr
    • 7
      kakao
    • 250
      g máslo
  • těsto
    • 1
      špetka sůl
    • 350
      g moučkový cukr
    • 7
      ks bílek
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 200
      g strouhaný kokos

Postup přípravy receptu

1
Ze sedmi bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh.
2
Pak opatrně zašleháme moučkový cukr, poté zlehka vmícháme i kokos a nakonec polohrubou mouku a 1 prášek do pečiva.
3
Dáme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečemě ve vyhřáté troubě při teplotě 170 °C.
4
Pečeme 10-15 minut. Upečený kokos mírně zavoní a zrůžoví.
5
Na vychladlý kokos ušleháme ve vodní lázni krém: 7 žloutků, mléko, kakao, a cukr.
6
Šleháme asi 5 minut, musí být vlahý a musí zhoustnout. Dáme zchladnout a mezitím ušleháme máslo a zašleháme do něj zchladlý krém. Pak už jen potřeme krémem kokos a kdo má rád čokoládu, tak doporučují přelít čokoládovou polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nugátové řezy

Nugátové řezy

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Ořechové řezy III.

Ořechové řezy III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Uživatel (#334071) | 20. 12. 2021 20:18

    Prosím... opravdu do krému polohrubou mouku a kokos? :-) Do surovin se asi vloudila chybička, že? :-)

  • Simča Sládková | 11. 11. 2006 16:48

    Tento recept je hodně podobný "Řezům s nugátem", které jsou v této kuchařce také.... Tak sem dám také tipy, které jsem dala tam:Na nugát dáváme čokoládu z 80g másla (či Hery), 80g mletého cukru, 3 lžíce Solamylu, 3 lžíce kakaa, 5 lžic studeného mléka - všechny suroviny umícháme ve vodní lázni dohladka a po schládnutí na nugát. Toto množství je na klasický velký plech cca 30 x 40 cm.

  • Ivan Šarlinger | 17. 5. 2006 22:23

    Řezy jsem vyzkoušel včetně přidání marmeládya mohu říct,že všem moc chutnaly.Navíc i jako chlap sem si s nima dokázal celkem snadno poradit.Všem doporučuju.

  • Lenka Zavřelová | 13. 2. 2006 09:45

    Těmto řezům říkáme kokosové a jsou výborné.Jen k máslu dávám ještě 15 dkg cukru a kokos po upečení potřu rybíz.marmeládou.Polevu dávám.Mají chuť jako kokosky z cukrárny,je to super zákusek!

  • Renda Piskořová | 12. 2. 2006 09:08

    Tyhle řezy dělá moje tchýně a jsou fakt senzační!Určitě vyzkoušejte!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Strouhaný kokos Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roštěnky na kmínu

Roštěnky na kmínu

Lahodný čokoládový krém na dorty

Lahodný čokoládový krém na dorty

Ravioli s náplní

Ravioli s náplní

Smažená tlačenka s falešným bramborovým salátem

Smažená tlačenka s falešným…

Boloňský guláš na zítra

Boloňský guláš na zítra

Dunajské vlny s třešněmi

Dunajské vlny s třešněmi

Cheesecake s limetkami

Cheesecake s limetkami

Vanilkový krém

Vanilkový krém

brambory v alobalu se zakysanou smetanou

brambory v alobalu se zakysanou…

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

19
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
17
Linecký koláč mlsné Ivy
Linecký koláč mlsné Ivy
15
Poleva z "ledových kaštanů"
Poleva z "ledových…
15
Dýňová tortila
Dýňová tortila
14
Bramborový závin
Bramborový závin

Zajímavé články

Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás ohromí na první sousto
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás…
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak, od klasiky až po netradiční kombinace
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak,…
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč si je jít hned natrhat, plus recepty
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré…
AHA.cz Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

Další doporučené recepty:

Nudlový nákyp s jablky
Nudlový nákyp s jablky
Nugátová kolečka
Nugátová kolečka
Nugátové řezy
Nugátové řezy
Nugetky s uzenou paprikou
Nugetky s uzenou paprikou
Nutela (DUKAN)
Nutela (DUKAN)
Nutella mousse
Nutella mousse
  • Recepty.cz
  • Nugátové řezy III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact