A kde je ten nugat? V ingrediencich jsem ho nikde nenasla...
Ne a Ne O:-) O:-) O:-) O:-) O:-)
Nugátové řezy peču už dlouho. Těm,co se to zdrclo přidávám jednu radu. Rum svařuji zároveň s mlékem a kakaem. A dávám pouze jedny piškoty. Krém dám do lednice do druhého dne,pak znova vyšlehám. Piškoty tam nejsou cítit a krém je krásně vláčný a nugátový.Pokud by se vám krém přece jenom srazil, nezoufejte. Klidně do toho nasypte piškotovou strouhanku,ono se to spojí! Dobrou chuť.
TYTO ŘEZY JSOU VYNIKAJÍCÍ, NA MĚ NIKDY NEZBYDE, PIŠKOT PO UPEČENÍ Z POVRCHU ZTÁHNU VRŠEK TO ABY LÉPE DRŽEL KRÉM,MLÍKO A KAKAO SVAŘÍ, PIŠKOTY ROZDRTÍM ÚPLNĚ NA JEMNO, UTŘU CUKR S MÁSLEM, PŘIDÁM PIŠKOTY A UVAŘENÉ KAKAO VYCHLAZENÉ,POTOM PIŠKOTY A ZAKAPU RUMEM,VŠE STEJNOU TEPLOTU! NEMÁ ŠANCI SE ZDRCNOUT, A NAHORU POLEVU, POUŽÍVÁM DR. ETKER EXTRA.... :-
Bohužel se nemohu přidat ke kladnému hodnocení. Krém zahuštěný piškoty chutnal jako sražený a celkově moučník "padal na jazyk".
zdrclo se mi to :'(
Dobré,jen mě to přišlo příliš suché.Ale myslim,že by šel piškot namazat marmeládou a pak dát teprve náplň.
můžu použít i jiný recept na piškot?
Kolik se dává másla? dělala jsem náplň dle receptu nahoře a zdá se mi to dosti mastné. :( a dělala jsem to za tepla a plně se mi to nespojilo, špatně se to natíralo.. :( jinak piškot výborný.. :D
porat nevim jak se dela ta napln chci to skusit napiste co a jak to mam pripravit protore to je moje prvi peceni co cHci skusit Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.
no to je fakt super :-D jeste to tu pis koho to zajma 8-)
Dnes jsem upekla,ani to není náročné na přípravu,jak by se někomu mohlo zdát,a řezy jsou vynikající!! ;-) ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page. ;-) ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page. ;-) ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page. !
Len doplnim v recepte na napln nieje ten cukor ale v ingredienciach ano plus by som doplnil ze piskoty idu cele :-) mnamka inac
Použijte hnědý třťinový a umelte si ho v mlýnku na kafe na moučkový :-)
Prosím vás, mohu místo moučkového cukru použít hnědý třtinoví cukr?díky...
Buchta byla dobrá, akorát ji všichni doslova sežrali a já jsem měla jenom jeden kousek :'( :-D
Buchta byla výborná :-) <:-)
Taky dělám. Je fakt ;-) naprosto mňamkovej. A opravdu tam patří dva balíčky piškotů.
Opravdu tam patří dva balíčky piškotů? Není to nějak moc? :-\
no ti jsi tedy chyrolín, kdyby sis raději přečetla pořádně dotaz a neztrapňovala se...taky by mne odpověď na tu otázku zajímala
Ještě jednou, v jak velkém pekáči se to peče a ty balíčky piškot, jak velké, tam by by bylo lepší dát gramáž. Děkuji <:-)
:-P <:-) dobrý recept
náplň až na vychladlej piškot..píšou to tam ;-)
Řezy jsou dobré, ale nevím na jaký rozměr pekáče je tato dávka,zdá se mi ,že jsem to měla nižší než je na obrázku. :-\ :-\
Vynikající, u nás teda v ledničce dlouho nevydrží ;-)
až poznáš že je piškot do hněda a začne vonět
Jak dlouho mám piškot péct v troubě?Jsem začátečník a chtěla bych taťkovi udělat překvapení k narozeninám.Děkuji a prosím odepište O:-) :-)
Prosím o informaci ke krému - piškoty, rum a máslo dáváme až do vychladlého kakaového mléka nebo ještě do horkého? Děkuji
Skusala som ich upiect a su vynikajuce dokonca aj americkej rodine kde pracujem moc chutili...odporucam a vydrzia v ladnicke dlho
Opraveno.
Prosím Kuchařku on-line opravit recept. Třetí věta ze spodu nedává smysl. " Mléko svaříme s kakaem a necháme mléko, piškoty a podle chuti rum." Až po přečtení komentáře od Ivany K. mi bylo jasné, jak se náplň dělá.
Opravdu mňamka!!! Recept jsem měla už dlouho schovaný a až teď jsem se k němu dostala - je to super, těsto jsem ještě po upečení namazala rybízovou marmeládou, na ni jsem pak dala náplň a čokoládu - u manžela měl tento zákusek fakt velký úspěch, určitě budu opakovat, díky za recept :o)
hmm... vyzkoušeno hotovo... výborné. a s rybízovou marmeládou ještě lepší =)
Na obrázku vypadají moc dobře, tak jsem zvědavá, jestli budou taky tak stejně dobře chutnat =) hned se do nich jdu pustit a pak dám vědět, jak to dopadlo ;)
Do těsta přidat kokos,nahorutěsto potřít rybízovou marmeládou a teprve potom dávat krém
O víkendu jsem dělala na oslavu narozenin. Ten nugát mi sice chu´tově opravdový nugát nepřipomínal, ale bylo to dobré a určitě udělám znovu.
Nejsem sice autorka receptu, ale dělám podobný zákusek. Na náplň se smíchá vychladlé svařené mléko s kakaem, rozdrcené piškoty, rum a změklé máslo. Výsledek chutná podobně jako kupovaný nugát.
Prosím, vysvetlite niekto ako je to s tým mliekom či maslom a vôbec, ako sa robí tá náplň? Ďakujem.
Tento moučník dělám, je vynikající. Piškoty do náplně dám na máslový papír, rozválím-rozdrtím je dřevěným válečkem. Není třeba je podsívat. Stačí přidat mléko, piškoty se rozmočí a ingredience se pak krásně spojí. Nebo je možno piškoty ustrouhat jako na strouhanku v robotu. Každý podle svého uvážení.Vyzkoušejte.
V případě, že "Mléko svaříme s kakaem.." jedná se kakaové mléko. Recept bude opraven.
No jak je to s tím kakaovým mlékem? Zajimalo by me to!
fak jak je to s tím máslem
Tak jsem řezy vyzkoušela a musím říct, že byly velmi chutné! U rodiny jsem sklidila velký úspěch! Děkuji za recept. Doporučuji všem
Do jak velkého a vysokého pekáče že to dávame?
Přidáváme snad kakaové mléko ne máslo. Nebo se snad mýlím?