• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Nugátové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Nugátové řezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 40
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nugátové řezy
Nugátové řezy
Nugátové řezy
Nugátové řezy
Nugátové řezy
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na piškot
    • 170
      g hera
    • 180
      g moučkový cukr
    • 5
      ks vejce
    • 220
      g polohrubá mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • tuk
  • Na náplň
    • 0,25
      l mléko
    • 2
      lžíce kakao
    • 200
      g máslo
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      balíček dětské piškoty
    • 3
      lžíce hnědý rum
  • Na polevu
    • 50
      g ztužený tuk
    • 100
      g čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
Ke změklému máslu přidáme cukr, žloutky a utřeme do pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který spolu s prosátou moukou a práškem do pečiva vmícháme do pěny. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný pekáč a pečeme dorůžova ve vyhřáté troubě (elekrický sporák 200 °C/plyn stupeň 3).
2
Mléko svaříme s kakaem a vmícháme máslo, piškoty a podle chuti rum. Náplň důkladně promícháme a necháme odležet. Prochladlý piškot potřeme náplní a polijeme polevou, kterou jsem připravili rozpuštěním ztuženého tuku a čokolády ve vodní lázni.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nugátové řezy III.

Nugátové řezy III.

Pribináčkové řezy

Pribináčkové řezy

Tvarohovo-ořechovo-sněhové řezy

Tvarohovo-ořechovo-sněhové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danka | 8. 2. 2015 17:24

    A kde je ten nugat? V ingrediencich jsem ho nikde nenasla...

  • jůlča | 7. 3. 2014 14:25

    Ne a Ne O:-) O:-) O:-) O:-) O:-)

  • dahona | 28. 2. 2014 12:33

    Nugátové řezy peču už dlouho. Těm,co se to zdrclo přidávám jednu radu. Rum svařuji zároveň s mlékem a kakaem. A dávám pouze jedny piškoty. Krém dám do lednice do druhého dne,pak znova vyšlehám. Piškoty tam nejsou cítit a krém je krásně vláčný a nugátový.Pokud by se vám krém přece jenom srazil, nezoufejte. Klidně do toho nasypte piškotovou strouhanku,ono se to spojí! Dobrou chuť.

  • JOHANA | 7. 11. 2013 18:34

    TYTO ŘEZY JSOU VYNIKAJÍCÍ, NA MĚ NIKDY NEZBYDE, PIŠKOT PO UPEČENÍ Z POVRCHU ZTÁHNU VRŠEK TO ABY LÉPE DRŽEL KRÉM,MLÍKO A KAKAO SVAŘÍ, PIŠKOTY ROZDRTÍM ÚPLNĚ NA JEMNO, UTŘU CUKR S MÁSLEM, PŘIDÁM PIŠKOTY A UVAŘENÉ KAKAO VYCHLAZENÉ,POTOM PIŠKOTY A ZAKAPU RUMEM,VŠE STEJNOU TEPLOTU! NEMÁ ŠANCI SE ZDRCNOUT, A NAHORU POLEVU, POUŽÍVÁM DR. ETKER EXTRA.... :-

  • vercin | 30. 9. 2013 12:54

    Bohužel se nemohu přidat ke kladnému hodnocení. Krém zahuštěný piškoty chutnal jako sražený a celkově moučník "padal na jazyk".

  • juj | 23. 9. 2013 12:53

    zdrclo se mi to :'(

  • silvik T.
    silvik T. | 12. 8. 2013 18:08

    Dobré,jen mě to přišlo příliš suché.Ale myslim,že by šel piškot namazat marmeládou a pak dát teprve náplň.

  • Ema | 11. 6. 2013 21:06

    můžu použít i jiný recept na piškot?

  • Lucie | 5. 5. 2013 16:59

    Kolik se dává másla? dělala jsem náplň dle receptu nahoře a zdá se mi to dosti mastné. :( a dělala jsem to za tepla a plně se mi to nespojilo, špatně se to natíralo.. :( jinak piškot výborný.. :D

  • sarka rudlova | 5. 4. 2013 18:07

    Výborný, akorát příště budu dělat na menší plech.

  • sarka rudlova | 5. 4. 2013 18:07

    Výborný, akorát příště budu dělat na menší plech.

  • sarka rudlova | 5. 4. 2013 18:07

    Výborný, akorát příště budu dělat na menší plech.

  • marie | 29. 3. 2013 18:36

    porat nevim jak se dela ta napln chci to skusit napiste co a jak to mam pripravit protore to je moje prvi peceni co cHci skusit Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

  • sarinka | 11. 2. 2013 16:11

    no to je fakt super :-D jeste to tu pis koho to zajma 8-)

  • ZanetaL | 11. 10. 2012 10:59

    Rezy nic moc tvrdsi a vim ze uz delat nebudu. :'(

  • Renča | 22. 9. 2012 13:18

    Dnes jsem upekla,ani to není náročné na přípravu,jak by se někomu mohlo zdát,a řezy jsou vynikající!! ;-) ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page. ;-) ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page. ;-) ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page. !

  • J91 | 20. 9. 2012 13:44

    Len doplnim v recepte na napln nieje ten cukor ale v ingredienciach ano plus by som doplnil ze piskoty idu cele :-) mnamka inac

  • Ivča | 11. 9. 2012 09:03

    Použijte hnědý třťinový a umelte si ho v mlýnku na kafe na moučkový :-)

  • Tomáš | 7. 9. 2012 14:30

    Prosím vás, mohu místo moučkového cukru použít hnědý třtinoví cukr?díky...

  • Kar♥lina
    Kar♥lina | 20. 7. 2012 12:22

    Buchta byla dobrá, akorát ji všichni doslova sežrali a já jsem měla jenom jeden kousek :'( :-D

  • Sajulí..! | 8. 7. 2012 11:38

    Buchta byla výborná :-) <:-)

  • Jitka Lojková | 5. 5. 2012 16:06

    Moc dobroučká buchtička, všichni se jen olizují.

  • Marta | 26. 4. 2012 08:57

    Taky dělám. Je fakt ;-) naprosto mňamkovej. A opravdu tam patří dva balíčky piškotů.

  • Hanka | 22. 4. 2012 12:36

    Opravdu tam patří dva balíčky piškotů? Není to nějak moc? :-\

  • LK | 1. 2. 2012 20:05

    no ti jsi tedy chyrolín, kdyby sis raději přečetla pořádně dotaz a neztrapňovala se...taky by mne odpověď na tu otázku zajímala

  • Nela | 25. 1. 2012 09:10

    Ještě jednou, v jak velkém pekáči se to peče a ty balíčky piškot, jak velké, tam by by bylo lepší dát gramáž. Děkuji <:-)

  • kaka | 11. 1. 2012 12:06

    :-P <:-) dobrý recept

  • dana | 9. 1. 2012 21:50

    náplň až na vychladlej piškot..píšou to tam ;-)

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 30. 11. 2011 10:07

    Mňáám! :-D Tak to spořádáme za jedno odpoledne! ;-)

  • dana | 12. 11. 2011 13:15

    Řezy jsou dobré, ale nevím na jaký rozměr pekáče je tato dávka,zdá se mi ,že jsem to měla nižší než je na obrázku. :-\ :-\

  • jitka | 28. 7. 2011 20:19

    Vynikající, u nás teda v ledničce dlouho nevydrží ;-)

  • Jojo | 30. 4. 2011 15:26

    až poznáš že je piškot do hněda a začne vonět

  • kajka | 20. 4. 2011 22:00

    Jak dlouho mám piškot péct v troubě?Jsem začátečník a chtěla bych taťkovi udělat překvapení k narozeninám.Děkuji a prosím odepište O:-) :-)

  • Veronika | 4. 2. 2008 12:15

    Prosím o informaci ke krému - piškoty, rum a máslo dáváme až do vychladlého kakaového mléka nebo ještě do horkého? Děkuji

  • Katy | 12. 12. 2007 18:21

    Skusala som ich upiect a su vynikajuce dokonca aj americkej rodine kde pracujem moc chutili...odporucam a vydrzia v ladnicke dlho

  • Kuchařka on-line | 30. 7. 2007 13:08

    Opraveno.

  • Danka Snášelová | 29. 7. 2007 22:09

    Prosím Kuchařku on-line opravit recept. Třetí věta ze spodu nedává smysl. " Mléko svaříme s kakaem a necháme mléko, piškoty a podle chuti rum." Až po přečtení komentáře od Ivany K. mi bylo jasné, jak se náplň dělá.

  • Jana | 29. 7. 2007 12:17

    Opravdu mňamka!!! Recept jsem měla už dlouho schovaný a až teď jsem se k němu dostala - je to super, těsto jsem ještě po upečení namazala rybízovou marmeládou, na ni jsem pak dala náplň a čokoládu - u manžela měl tento zákusek fakt velký úspěch, určitě budu opakovat, díky za recept :o)

  • Mája | 15. 4. 2007 16:39

    hmm... vyzkoušeno hotovo... výborné. a s rybízovou marmeládou ještě lepší =)

  • Mája | 15. 4. 2007 11:32

    Na obrázku vypadají moc dobře, tak jsem zvědavá, jestli budou taky tak stejně dobře chutnat =) hned se do nich jdu pustit a pak dám vědět, jak to dopadlo ;)

  • Štěpánka Žižková | 9. 4. 2007 14:42

    Do těsta přidat kokos,nahorutěsto potřít rybízovou marmeládou a teprve potom dávat krém

  • Magda | 29. 5. 2006 09:46

    O víkendu jsem dělala na oslavu narozenin. Ten nugát mi sice chu´tově opravdový nugát nepřipomínal, ale bylo to dobré a určitě udělám znovu.

  • Ivana K. | 19. 4. 2006 08:29

    Nejsem sice autorka receptu, ale dělám podobný zákusek. Na náplň se smíchá vychladlé svařené mléko s kakaem, rozdrcené piškoty, rum a změklé máslo. Výsledek chutná podobně jako kupovaný nugát.

  • Ľudmila Bilanukova | 18. 4. 2006 23:00

    Prosím, vysvetlite niekto ako je to s tým mliekom či maslom a vôbec, ako sa robí tá náplň? Ďakujem.

  • Lenka | 3. 3. 2006 08:10

    Tento moučník dělám, je vynikající. Piškoty do náplně dám na máslový papír, rozválím-rozdrtím je dřevěným válečkem. Není třeba je podsívat. Stačí přidat mléko, piškoty se rozmočí a ingredience se pak krásně spojí. Nebo je možno piškoty ustrouhat jako na strouhanku v robotu. Každý podle svého uvážení.Vyzkoušejte.

  • Kuchařka on-line | 2. 3. 2006 22:14

    V případě, že "Mléko svaříme s kakaem.." jedná se kakaové mléko. Recept bude opraven.

  • petra | 2. 3. 2006 17:36

    No jak je to s tím kakaovým mlékem? Zajimalo by me to!

  • tetka bětka | 1. 10. 2005 20:20

    fak jak je to s tím máslem

  • Jana Mrázová | 29. 9. 2005 20:55

    Tak jsem řezy vyzkoušela a musím říct, že byly velmi chutné! U rodiny jsem sklidila velký úspěch! Děkuji za recept. Doporučuji všem

  • jani dadi | 31. 10. 2004 14:55

    Do jak velkého a vysokého pekáče že to dávame?

  • můrka | 11. 3. 2004 10:31

    Přidáváme snad kakaové mléko ne máslo. Nebo se snad mýlím?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Šlehání Vánoce Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Dětské piškoty Hera Hnědý rum Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Tuk Vejce Ztužený tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Celerová pomazánka se sýrem

Celerová pomazánka se sýrem

Rychlí šneci

Rychlí šneci

Těstoviny zapečené s květákem a slaninou

Těstoviny zapečené s květákem a…

Dušené maso s dýní

Dušené maso s dýní

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Fazolky s vepřovou panenkou

Fazolky s vepřovou panenkou

Dršťková polévka podle mojí babičky

Dršťková polévka podle mojí babičky

Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou

Těstoviny (nejen) s krevetami a…

Vaječné toasty

Vaječné toasty

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

72
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci
61
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
45
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
38
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
36
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Nudlové taštičky s hruškovo-sýrovou náplní
Nudlové taštičky s hruškovo-sýrovou…
Nudlový nákyp s jablky
Nudlový nákyp s jablky
Nugátová kolečka
Nugátová kolečka
Nugátové řezy III.
Nugátové řezy III.
Nugetky s uzenou paprikou
Nugetky s uzenou paprikou
Nutela (DUKAN)
Nutela (DUKAN)
  • Recepty.cz
  • Nugátové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact