• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Nugátové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Nugátové řezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 40
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nugátové řezy
Nugátové řezy
Nugátové řezy
Nugátové řezy
Nugátové řezy
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na piškot
    • 170
      g hera
    • 180
      g moučkový cukr
    • 5
      ks vejce
    • 220
      g polohrubá mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • tuk
  • Na náplň
    • 0,25
      l mléko
    • 2
      lžíce kakao
    • 200
      g máslo
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      balíček dětské piškoty
    • 3
      lžíce hnědý rum
  • Na polevu
    • 50
      g ztužený tuk
    • 100
      g čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
Ke změklému máslu přidáme cukr, žloutky a utřeme do pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který spolu s prosátou moukou a práškem do pečiva vmícháme do pěny. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný pekáč a pečeme dorůžova ve vyhřáté troubě (elekrický sporák 200 °C/plyn stupeň 3).
2
Mléko svaříme s kakaem a vmícháme máslo, piškoty a podle chuti rum. Náplň důkladně promícháme a necháme odležet. Prochladlý piškot potřeme náplní a polijeme polevou, kterou jsem připravili rozpuštěním ztuženého tuku a čokolády ve vodní lázni.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nugátové řezy III.

Nugátové řezy III.

Vrstvené jablkové řezy

Vrstvené jablkové řezy

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danka | 8. 2. 2015 17:24

    A kde je ten nugat? V ingrediencich jsem ho nikde nenasla...

  • jůlča | 7. 3. 2014 14:25

    Ne a Ne O:-) O:-) O:-) O:-) O:-)

  • dahona | 28. 2. 2014 12:33

    Nugátové řezy peču už dlouho. Těm,co se to zdrclo přidávám jednu radu. Rum svařuji zároveň s mlékem a kakaem. A dávám pouze jedny piškoty. Krém dám do lednice do druhého dne,pak znova vyšlehám. Piškoty tam nejsou cítit a krém je krásně vláčný a nugátový.Pokud by se vám krém přece jenom srazil, nezoufejte. Klidně do toho nasypte piškotovou strouhanku,ono se to spojí! Dobrou chuť.

  • JOHANA | 7. 11. 2013 18:34

    TYTO ŘEZY JSOU VYNIKAJÍCÍ, NA MĚ NIKDY NEZBYDE, PIŠKOT PO UPEČENÍ Z POVRCHU ZTÁHNU VRŠEK TO ABY LÉPE DRŽEL KRÉM,MLÍKO A KAKAO SVAŘÍ, PIŠKOTY ROZDRTÍM ÚPLNĚ NA JEMNO, UTŘU CUKR S MÁSLEM, PŘIDÁM PIŠKOTY A UVAŘENÉ KAKAO VYCHLAZENÉ,POTOM PIŠKOTY A ZAKAPU RUMEM,VŠE STEJNOU TEPLOTU! NEMÁ ŠANCI SE ZDRCNOUT, A NAHORU POLEVU, POUŽÍVÁM DR. ETKER EXTRA.... :-

  • vercin | 30. 9. 2013 12:54

    Bohužel se nemohu přidat ke kladnému hodnocení. Krém zahuštěný piškoty chutnal jako sražený a celkově moučník "padal na jazyk".

  • juj | 23. 9. 2013 12:53

    zdrclo se mi to :'(

  • silvik T.
    silvik T. | 12. 8. 2013 18:08

    Dobré,jen mě to přišlo příliš suché.Ale myslim,že by šel piškot namazat marmeládou a pak dát teprve náplň.

  • Ema | 11. 6. 2013 21:06

    můžu použít i jiný recept na piškot?

  • Lucie | 5. 5. 2013 16:59

    Kolik se dává másla? dělala jsem náplň dle receptu nahoře a zdá se mi to dosti mastné. :( a dělala jsem to za tepla a plně se mi to nespojilo, špatně se to natíralo.. :( jinak piškot výborný.. :D

  • sarka rudlova | 5. 4. 2013 18:07

    Výborný, akorát příště budu dělat na menší plech.

  • sarka rudlova | 5. 4. 2013 18:07

    Výborný, akorát příště budu dělat na menší plech.

  • sarka rudlova | 5. 4. 2013 18:07

    Výborný, akorát příště budu dělat na menší plech.

  • marie | 29. 3. 2013 18:36

    porat nevim jak se dela ta napln chci to skusit napiste co a jak to mam pripravit protore to je moje prvi peceni co cHci skusit Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

  • sarinka | 11. 2. 2013 16:11

    no to je fakt super :-D jeste to tu pis koho to zajma 8-)

  • ZanetaL | 11. 10. 2012 10:59

    Rezy nic moc tvrdsi a vim ze uz delat nebudu. :'(

  • Renča | 22. 9. 2012 13:18

    Dnes jsem upekla,ani to není náročné na přípravu,jak by se někomu mohlo zdát,a řezy jsou vynikající!! ;-) ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page. ;-) ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page. ;-) ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page. !

  • J91 | 20. 9. 2012 13:44

    Len doplnim v recepte na napln nieje ten cukor ale v ingredienciach ano plus by som doplnil ze piskoty idu cele :-) mnamka inac

  • Ivča | 11. 9. 2012 09:03

    Použijte hnědý třťinový a umelte si ho v mlýnku na kafe na moučkový :-)

  • Tomáš | 7. 9. 2012 14:30

    Prosím vás, mohu místo moučkového cukru použít hnědý třtinoví cukr?díky...

  • Kar♥lina
    Kar♥lina | 20. 7. 2012 12:22

    Buchta byla dobrá, akorát ji všichni doslova sežrali a já jsem měla jenom jeden kousek :'( :-D

  • Sajulí..! | 8. 7. 2012 11:38

    Buchta byla výborná :-) <:-)

  • Jitka Lojková | 5. 5. 2012 16:06

    Moc dobroučká buchtička, všichni se jen olizují.

  • Marta | 26. 4. 2012 08:57

    Taky dělám. Je fakt ;-) naprosto mňamkovej. A opravdu tam patří dva balíčky piškotů.

  • Hanka | 22. 4. 2012 12:36

    Opravdu tam patří dva balíčky piškotů? Není to nějak moc? :-\

  • LK | 1. 2. 2012 20:05

    no ti jsi tedy chyrolín, kdyby sis raději přečetla pořádně dotaz a neztrapňovala se...taky by mne odpověď na tu otázku zajímala

  • Nela | 25. 1. 2012 09:10

    Ještě jednou, v jak velkém pekáči se to peče a ty balíčky piškot, jak velké, tam by by bylo lepší dát gramáž. Děkuji <:-)

  • kaka | 11. 1. 2012 12:06

    :-P <:-) dobrý recept

  • dana | 9. 1. 2012 21:50

    náplň až na vychladlej piškot..píšou to tam ;-)

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 30. 11. 2011 10:07

    Mňáám! :-D Tak to spořádáme za jedno odpoledne! ;-)

  • dana | 12. 11. 2011 13:15

    Řezy jsou dobré, ale nevím na jaký rozměr pekáče je tato dávka,zdá se mi ,že jsem to měla nižší než je na obrázku. :-\ :-\

  • jitka | 28. 7. 2011 20:19

    Vynikající, u nás teda v ledničce dlouho nevydrží ;-)

  • Jojo | 30. 4. 2011 15:26

    až poznáš že je piškot do hněda a začne vonět

  • kajka | 20. 4. 2011 22:00

    Jak dlouho mám piškot péct v troubě?Jsem začátečník a chtěla bych taťkovi udělat překvapení k narozeninám.Děkuji a prosím odepište O:-) :-)

  • Veronika | 4. 2. 2008 12:15

    Prosím o informaci ke krému - piškoty, rum a máslo dáváme až do vychladlého kakaového mléka nebo ještě do horkého? Děkuji

  • Katy | 12. 12. 2007 18:21

    Skusala som ich upiect a su vynikajuce dokonca aj americkej rodine kde pracujem moc chutili...odporucam a vydrzia v ladnicke dlho

  • Kuchařka on-line | 30. 7. 2007 13:08

    Opraveno.

  • Danka Snášelová | 29. 7. 2007 22:09

    Prosím Kuchařku on-line opravit recept. Třetí věta ze spodu nedává smysl. " Mléko svaříme s kakaem a necháme mléko, piškoty a podle chuti rum." Až po přečtení komentáře od Ivany K. mi bylo jasné, jak se náplň dělá.

  • Jana | 29. 7. 2007 12:17

    Opravdu mňamka!!! Recept jsem měla už dlouho schovaný a až teď jsem se k němu dostala - je to super, těsto jsem ještě po upečení namazala rybízovou marmeládou, na ni jsem pak dala náplň a čokoládu - u manžela měl tento zákusek fakt velký úspěch, určitě budu opakovat, díky za recept :o)

  • Mája | 15. 4. 2007 16:39

    hmm... vyzkoušeno hotovo... výborné. a s rybízovou marmeládou ještě lepší =)

  • Mája | 15. 4. 2007 11:32

    Na obrázku vypadají moc dobře, tak jsem zvědavá, jestli budou taky tak stejně dobře chutnat =) hned se do nich jdu pustit a pak dám vědět, jak to dopadlo ;)

  • Štěpánka Žižková | 9. 4. 2007 14:42

    Do těsta přidat kokos,nahorutěsto potřít rybízovou marmeládou a teprve potom dávat krém

  • Magda | 29. 5. 2006 09:46

    O víkendu jsem dělala na oslavu narozenin. Ten nugát mi sice chu´tově opravdový nugát nepřipomínal, ale bylo to dobré a určitě udělám znovu.

  • Ivana K. | 19. 4. 2006 08:29

    Nejsem sice autorka receptu, ale dělám podobný zákusek. Na náplň se smíchá vychladlé svařené mléko s kakaem, rozdrcené piškoty, rum a změklé máslo. Výsledek chutná podobně jako kupovaný nugát.

  • Ľudmila Bilanukova | 18. 4. 2006 23:00

    Prosím, vysvetlite niekto ako je to s tým mliekom či maslom a vôbec, ako sa robí tá náplň? Ďakujem.

  • Lenka | 3. 3. 2006 08:10

    Tento moučník dělám, je vynikající. Piškoty do náplně dám na máslový papír, rozválím-rozdrtím je dřevěným válečkem. Není třeba je podsívat. Stačí přidat mléko, piškoty se rozmočí a ingredience se pak krásně spojí. Nebo je možno piškoty ustrouhat jako na strouhanku v robotu. Každý podle svého uvážení.Vyzkoušejte.

  • Kuchařka on-line | 2. 3. 2006 22:14

    V případě, že "Mléko svaříme s kakaem.." jedná se kakaové mléko. Recept bude opraven.

  • petra | 2. 3. 2006 17:36

    No jak je to s tím kakaovým mlékem? Zajimalo by me to!

  • tetka bětka | 1. 10. 2005 20:20

    fak jak je to s tím máslem

  • Jana Mrázová | 29. 9. 2005 20:55

    Tak jsem řezy vyzkoušela a musím říct, že byly velmi chutné! U rodiny jsem sklidila velký úspěch! Děkuji za recept. Doporučuji všem

  • jani dadi | 31. 10. 2004 14:55

    Do jak velkého a vysokého pekáče že to dávame?

  • můrka | 11. 3. 2004 10:31

    Přidáváme snad kakaové mléko ne máslo. Nebo se snad mýlím?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Šlehání Vánoce Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Dětské piškoty Hera Hnědý rum Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Tuk Vejce Ztužený tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pórková "malovaná" polévka

Pórková "malovaná" polévka

Koblížky jedna báseň

Koblížky jedna báseň

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Kuřecí řízek s hořčicí

Kuřecí řízek s hořčicí

Vajíčková tlačenka

Vajíčková tlačenka

Americký jablečný koláč s ořechovou drobenkou

Americký jablečný koláč s ořechovou…

Buchta Margot  "píchaná"

Buchta Margot "píchaná"

Černá čočka s tuňákem

Černá čočka s tuňákem

Celer smažený v kořeněné tempuře

Celer smažený v kořeněné tempuře

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

95
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
48
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
42
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
38
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
33
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Nudlové taštičky s hruškovo-sýrovou náplní
Nudlové taštičky s hruškovo-sýrovou…
Nudlový nákyp s jablky
Nudlový nákyp s jablky
Nugátová kolečka
Nugátová kolečka
Nugátové řezy III.
Nugátové řezy III.
Nugetky s uzenou paprikou
Nugetky s uzenou paprikou
Nutela (DUKAN)
Nutela (DUKAN)
  • Recepty.cz
  • Nugátové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact