houby
naložené po novohradsku (nakyselo s paprikou a cibulí)
tuk
Postup přípravy receptu
1
Maso nakrájíme na plátky (tučné části odkrojíme, nakrájíme, vyškvaříme a použijeme místo tuku), maso osolíme, opepříme a opečeme na tuku. Potom přidáme kečup a dusíme, až se tuk začne oddělovat. Houby se zeleninou propláchneme a přidáme k masu. V případě potřeby trochu podlijeme a dodusíme do měkka.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Remková
|3. 4. 2008 12:48
Hmmm,přesně tyhle houby jsem v létě nakládala s tou paprikou a cibulí,dle receptu,který jsem zde našla,tak sice nevím,jestli to je po novohradsku,ale vyzoušet se má včechno.No,dnes jsou tady samé dobroty! Jana