Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Majka Přidalová
|21. 5. 2007 08:53
Omlouvám se, opravdu mělo být nerozmačkaný. I když podle mé zkušenosti je fajn neloupaný babán opražit na horké plotýnce až zhnědne a popraská slupka a pak jej namáčet do různých omáček a dipů.
Zdeňka
|18. 5. 2007 21:44
Majko,banán opravdu neloupaný nebo to mělo být nerozmačkaný?Banán se slupkou asi není to pravé ořechové.
Majka Přidalová
|18. 5. 2007 10:36
Ono je to opravdu jen o té chuti experimentovat.Já u tohoto receptu experimentovat musela, jinak bych asi umřela hladem, protože v lednicii nic jiného nebylo:) Ale výsledek mě velmi mile překvapil a manželem(který je ohledně jídla stejně konzervativní, ale toto mu dosti chutnalo) jsem byla dokonce donucena ho zveřejnit.Výborné je také mango se salátem na slano - recept jsem již vložila.Nebojte se experimentů, mile vás překvapí !!
Zdena z JM
|18. 5. 2007 10:16
Já osobně tyhle kombinace nemiluju nebo přesněji řečeno, nemám ani odvahu je ochutnat.Kdo je máte rádi,zkuste ochutnat čerstvý ananas se solí a pepřem.Dcera ochutnala na Srí Lance a je to prý vynikající.A to je v jídle docela vybíravá.
Majka Přidalová
|18. 5. 2007 10:01
Recept vznikl při šílenéném hladu a naprosto nedostatečně zásobené lednici. Ačkoliv zmíněná kombinace vypadá šílně, jídlo je překvapivě chutné.